Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Napoli Juventus İddaa Tahmini 13.01.2023

13 Ocak Cuma akşamı İtalya Serie A Ligi sahnesinde bizleri derbi heyecanı bekliyor. Lider Napoli sahasında Juventus’u konuk edecek. Türkiye saati ile 22:45’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Napoli galibiyetine 2.00, beraberliğe 3.45, Juventus galibiyetine ise 3.95 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.85, KGYOK 1.92 oran kazandırıyor.

Napoli Zirveyi Bırakmıyor

İtalya Serie A Ligi’nin 17. haftasında Sampdoria deplasmanına konuk olan Napoli, düşme hattındaki rakibi karşısında hata yapmadı. Victor Osimhen ve Eljif Elmas’ın golleri 2-0’lık galibiyeti getirirken, lider maç boyunca hem oyunun hem de skorun hakimi olmayı başardı. 2022 Dünya Kupası dönüşü İtalya Serie A Ligi’nde ilk mağlubiyetini alan Napoli, İnter deplasmanında kaybedilen 3 puanı telafi etti. İlk 15 hafta mağlubiyete yer vermeyen, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 biletini cebine koymayı başaran Napoli, tarihinin en iyi sezon başlangıçlarından birine imza attı. İnter mağlubiyetinin ardından Sampdoria karşısında kazanarak, tekrar en yakın rakibiyle puan farkını 7’ye yükseltmeyi başardılar. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Napoli, bu hafta 2. sıradaki Juventus’u sahasında konuk edecek. 17 haftanın 16’sında skor üretmeyi başaran ev sahibi, toplamda 39 gole imza attı.

Juventus 8 Haftadır Kazanıyor

Massimiliano Allegri ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde son 8 haftaya 8 galibiyetle damga vurdu. 2022 Dünya Kupası dönüşünde Cremonese ve Udinese’yi 1-0’lık skorlarla mağlup etmeyi başaran Juventus, üst üste 8. galibiyetine imza atarken, son 8 hafta kalesinde gole geçit vermedi. Son 2 haftada son dakika golleriyle galip gelmeyi başardılar. 17 hafta sonunda puanını 37’ye çıkarmayı başaran konuk ekip, rakip filelere 26 gol gönderirken, kalesinde ise sadece 7 gole izin verdi. Ligin en iyi savunma performansını sergileyen JUVE, bu hafta lidere deplasmanda konuk olacak. Galibiyetlerine devam etmesi halinde lider ile arasındaki puan farkını 4’e indirme şansına sahip olan Juventus, ilk 17 hafta sonunda sadece Milan ve Monza deplasmanlarında mağlup oldu. İç sahada maç kaybetmeyen ekip, deplasmanda ise 2 mağlubiyet aldı.

Napoli – Juventus Maç Bilgileri

Napoli – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Juventus cephesinde ise Leonardo Bonucci, Pogba, Cuadrado, De Sciglio ve Dusan Vlahovic’in sakatlıkları devam ediyor.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Min-Jae Kim, Mathias Olivera, Mario Rui, Andre Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Leo Oestigaard, Stanislav Lobotka, Giovanni Simeone, Hirving Lozano.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Alex Sandro, Daniele Rugani, Danilo, Federico Gatti, Bremer, Manuel Locatelli, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Arkadiusz Milik.

İddaa Tahmini

Dev maçta taraf bahsi oldukça güç. 17 haftada sadece 1 maç kaybeden lider Napoli ile son 8 hafta gol dahi yemeden kazanan Juventus’u evinde ağırlıyor. İki güçlü ve formda takımda, zirve yarışında hata yapmak istemiyor. Dev derbinin ilk yarısında tarafların birbirlerine üstünlük şansı vermeyeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.85

Bets10 Oranı: İY 0, Oran 2.10

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Napoli’den 5 gollük galibiyet. Ev sahibi ezeli rakibi Juventus karşısında devre arasına 2-1’lik üstünlükle girmeyi başarırken, ikinci yarıda farkı 4’e çıkardı ve 3 puanı hanesine yazdırdı.