TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Adana Demirspor Ankaragücü Bahis Tahmini 14.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de üst sıra takibini devam ettirmek isteyen Adana Demirspor evinde, Ankaragücü’nü ağırlayacak. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından izlenebilecek.

Adana Demirspor Ankaragücü arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Adana Demirspor kazanır 1.87, beraberlik 3.96, Ankaragücü kazanır ise 4.27 olarak açıklanmış.

Adana Demirspor Favori Taraf

Adana Demirspor, Süper Lig’de son haftalarda kayıplar yaşamaya başladı. Önce Beşiktaş deplasmanında 1-0 kaybeden Adana Demirspor, geçtiğimiz hafta ise Başakşehir deplsamanında da puan alamadı ve rakibine 2-1 kaybetti. Son 2 deplasman maçında da puan alamadılar. Vincenzo Montella’nın ekibi, Süper Lig’de 4. Sırada yer alıyor. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Ankaragücü karşısında favoriler ve kazanarak moral bulmak istiyorlar. Maç öncesinde Adana Demirspor’da Samet Akaydın’ın takımdan ayrıldığını belirtelim. Kevin Rodrigues ve Younes Belhanda ise kart cezalısı.

Ankaragücü Evinde Kazandı

Ankaragücü, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Kayserispor karşısında 3 puan almayı başardı. İlk dakikalarda yediği golle geriye düştüler ama mücadeleyi 2-1 kazanarak haftayı galibiyet ile kapattılar. Süper Lig’de 2 maçlık mağlubiyet serisine son veren Ömer Erdoğan’ın öğrencileri, Ümraniyespor ve Galatasaray maçlarından puansız ayrılmıştı. Süper Lig’de alt sıralardan kurtulma çabası gösteren Ankaragücü, düşme hattının 3 puan üzerinde yer alıyor. Bu hafta Adana Demirspor’un konuğu olacak Ankaragücü’nde Gökhan Akkan’ın sakatlığı sürüyor.

Adana Demirspor – Ankaragücü Maç Bilgileri

Adana Demirspor – Ankaragücü Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Adana Demirspor’da Samet Akaydın’ın takımdan ayrıldığını belirtelim. Kevin Rodrigues ve Younes Belhanda ise kart cezalısı. Ankaragücü’nde Gökhan Akkan’ın sakatlığı sürüyor.

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Semih Güler, Simon Deli, Jovan Manev, Badou Ndiaye, Gökhan İnler, Benjamin Stambouli, Henry Onyekuru, Emre Akbaba, Fredrik Gulbrandsen

Ankaragücü'nün ilk 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Bahadır Güngördü, Marlon, Nihad Mujakic, Sinan Osmanoğlu, Oğuz Ceylan, Pedro Rodrigues, Taylan Antalyalı, Giorgi Beridze, Ghayas Zahid, Emre Kılınç, Ali Sowe

İddaa Tahmini

Adana Demirspor, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Başakşehir deplasmanında 2-1 kaybetti. Süper Lig’de son 3 maçta 2. kez mağlup oldular. Süper Lig’de ilk 3 yarışını devam ettirmek adına bugün kazanmaları önemli. Ankaragücü ise geçen hafta Kayserispor’u 2-1 ile geçerek moral buldu. Adana Demirspor, maçın favorisi. Ev sahibinde eksikler var ama yine de kazanacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.59

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.87

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Adana Demirspor, 3 puanı 3 golle aldı. Ankaragücü’nü 3-1 mağlup ederek moral buldular.