TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Antalyaspor Giresunspor Bahis Tahmini 14.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan sürüyor. Antalyaspor ile Giresunspor’un karşı karşıya geleceği mücadele saat 13.30’da start alacak ve Beın Sports 2 kanalından izlenebilecek.

Antalyaspor ve Giresunspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Antalyaspor kazanır 2.01, beraberlik 3.71, Giresunspor kazanır ise 3.94 olarak açıklanmış.

Antalyaspor Alt Sıralarda

Antalyaspor, Süper Lig’de alt sıralardan bir türlü kurtulamıyor. Geçtiğimiz hafta Hatayspor deplasmanına konuk olan Antalyaspor, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de oynadıkları son 4 maçta da galibiyet alamayan Nuri Şahin’in öğrencileri, bu 4 maçlık süreçte ise sadece 1 puan toplayabildi. Düşme hattına da iyice yaklaşan Antalyaspor’da moraller bozuk. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Giresunpsor karşısında kazanarak kötü gidişatı sonlandırma hedefindeler.

Giresunspor Düşüşe Geçti

Giresunspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Ümraniyespor’u konuk eden Karadeniz ekibi, mücadeleden 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’in düşme hattında yer alan rakibine karşı vasat bir performans gösteren Giresunspor, bir önceki hafta ise Trabzonspor deplasmanından 3-0’lık mağlubiyet ile dönmüştü. Süper Lig’de oynadıkları son 2 maçtan da puansız ayrılan Giresunspor’un bu hafta konuk olacağı Antalyaspor deplasmanında da işi pek kolay değil. Maç öncesinde Giresunspor’da Serginho’nun sakatlığı bulunuyor.

Antalyaspor – Giresunspor Maç Bilgileri

Antalyaspor – Giresunspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 kanalından Türkiye saati ile13.30’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antalya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Giresunspor’da Serginho’nun sakatlığı bulunuyor.

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Alperen Uysal, Bünyamin Balcı, Christian Luyindama, Fedor Kudryashov, Ömer Toprak, Fernando, Sinan Gümüş, Hakan Özmert, Houssam Ghacha, Luiz Adriano, Haji Wright  

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Hayrullah Bilazer, Alper Uludağ, Talha Ulvan, Erol Can Akdağ, Serkan Piçinciol, Robert Mejia, Serginho, Rahmetullah Berişbek, Hamidou Traore, Jorman Campuzano, Riad Bajic

İddaa Tahmini

Antalyaspor, Süper Lig’de son haftalarda ciddi puan kayıpları yaşadı. Tam 4 maçtır galibiyet alamayan bir Antalyaspor var. Giresunspor’da son 2 maçından puan çıkartamadı. Önce Trabzonspor’a 3-0, geçtiğimiz hafta ise Ümraniyespor’a 1-0 mağlup oldular. İki takımda kazanarak moral bulmak istiyor. Hem Antalyaspor hem de Giresunspor’dan gol beklentim var. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.61

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Antalyaspor, 2 kez öne geçtiği maçta yine puan kaybetti. Giresunspor ile 2-2 berabere kaldılar.