Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Brighton Liverpool İddaa Tahmini 14.01.2023

İngiltere Premier Lig’de üst sıra takibini sürdürmek isteyen iki takım karşı karşıya gelecek. Brighton iç sahada, Liverpool ile karşılaşacak. Mücadele saat 18.00’de start alacak ve Beın Sports 3 kanalından takip edilebilecek.

Brighton ve Liverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Brighton kazanır 3.30, beraberlik 3.80, Liverpool kazanır ise 2.15 olarak açıklanmış. 

Brighton Tur Atladı

Brighton, geçtiğimiz hafta sonu FA Cup’da Middlesbrough deplasmanına konuk oldu. Rakibini 5-1 mağlup eden Brighton, adını bir üst tura yazdırmayı başardı. Premier Lig’de ise oynadıkları son maçta Everton’ı Goodison Park’da 4-1 mağlup etmişlerdi. Premier Lig’de oynadığı son 6 maçta 4 galibyiet almayı başaran Roberto De Zerbi’nin öğrencileri, ilk 6 umutlarını devam ettiriyor. Bu hafta AMEX’de konuk edecekleri Liverpool’un sade 1 puan gerisindeler. Maç öncesinde Brighton’da eksik bulunmadığını belirtelim.

Liverpool Galibiyet Peşinde

Liverpool, Premier Lig’de 4 maç aradan sonra mağlubiyet yaşadı. 2 hafta önce Brentford deplasmanına konuk olan Jurgen Klopp’un öğrencileri, sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de 4 maçlık galibiyet serisi de sona eren Liverpool, 6. Sırada yer alıyor. Son haftalarda bir türlü kalesini gole kapatamayan Liverpool’un tam 7 maçtır kalesinde gol gördüğünü belirtelim. FA Cup’da ise geçen hafta sonu Wolverhampton ile 2-2 berabere kalan Livepool, Molineux Ground’da tekrar maçına çıkacak. Bu hafta Premier Lig’de Brighton ile karşılaşacak olan Liverpool’da Luis Diaz, Diogo Jota, Joel Matip ve Curtis Jones sakat olan isimler.

Brighton – Liverpool Maç Bilgileri

Brighton – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalında canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AMEX Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Luis Diaz, Diogo Jota, Joel Matip ve Curtis Jones sakat olan isimler.

Brighton'ın İlk 11'i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Tariq Lamptey, Joel Veltman, Adam Webster, Moises Caicedo, Pascal Gross, Aaron Connoly, Enock Mwepu, Alexis Mac Allister, Leandro Trossard, Danny Welbeck

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Thiago, Darwin Nunez, Roberto Firmino, Mohamed Salah

İddaa Tahmini

Brighton, Premier Lig’de oynadığı son maçta Everton’ı 4-1 ile geçti. Roberto De Zerbi yönetiminde hücumda müthiş bir üretkenlik yakaladılar. Liverpool ise 10 gün önce konuk olduğu Brentford deplasmanında 3-1 kaybetti. 4 maçlık galibiyet serileri sona erdi. Öte yandan FA Cup’da ise Wolverhampton ile de 2-2 berabere kaldılar. Son dönemde kalesini bir türlü gole kapatamayan bir Liverpool var. AMEX’de oynanacak maçta karşılıklı goller bekliyorum. İki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.33

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Brighton, dikkat çekici bir galibiyet aldı. AMEX’de Liverpool’u 3-0 ile geçerek haftayı 3 puan ile kapattılar.