Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Everton Southampton Bahis Tahmini 14.01.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Southampton deplasmanda, Everton’a konuk olacak. Karşılaşmayı saat 18.00’de Beın Sports MAX 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Everton ile Southampton zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Everton galibiyetinin 2.30, beraberlik tercihinin 3.45, Southampton galibiyetinin ise 3.30 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Everton 6 Maçtır Kazanamıyor

Everton, Premier Lig’de zor bir dönemden geçiyor. Ligde oynadıkları son maçta Goodison Park’da Brighton’ı konuk eden Everton, karşılaşmadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Taraftarı önünde farklı kaybeden Everton’da işler yolunda gitmiyor. Premier Lig’de oynadıkları son 6 maçtan da galibiyet alamayan Frank Lampard’ın ekibi düşme hattına geriledi. Bu hafta ise ligin son sırasındaki Southampton’ı konuk edecekler. Maçın favorisi Everton ama işlerinin kolay olmadığı da bir gerçek. Maç öncesinde Everton’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Southampton’da Üst Üste Mağlubiyetler

Southampton, Premier Lig’de üst üste mağlubiyetler yaşıyor. Nathan Jones’un ekibi, oynadığı son maçta Nottingham Forest’a 1-0 mağlup olmuştu. Premier Lig’de oynadıkları son 7 maçta da galibiyet alamayan Southampton, bu maçların 6’sını kaybetti. Nathan Jones yönetiminde de çıktıkları 4 Premier Lig maçında puan alamadılar. Premier Lig’in son sırasında yer alan Southampton’da işler yolunad gitmiyor. Bu hafta konuk olacakları Everton karşısında da işleri kolay değil. Maç öncesinde Southampton’da Valentino Livramento ve Alex McCarthy’nin sakatlıkları devam ediyor.

Everton – Southampton Maç Bilgileri

Everton – Southampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports MAX 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Goodison Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Southampton’da Valentino Livramento ve Alex McCarthy’nin sakatlıkları devam ediyor.

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Seamus Coleman, Conor Coady, Vitaliy Mykolenko, James Tarkowski, Nathan Patterson, Tom Davies, Alex Iwobi, Demarai Gray, Neal Maupay, Calvert Lewin

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: Gavin Bazunu, Kyle Walker Peters, Mohammed Salisu, Jan Bednarek, Romain Perraud, İbrahima Diallo, James Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Moussa Djenepo, Adam Armstrong, Che Adams

İddaa Tahmini

Everton, Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Tam 6 maçtır kazanamıyorlar ve gidişatları hiç iyi değil. Bu hafta ise Goodison Park’da Southampton’ı konuk edecekler. Southampton’da tam 7 maçtır galibiyete hasret. Premier Lig’de oynadıkları son 6 maçı da kaybettiler. Everton’dan artık galibiyet bekleniyor. Taraftarı önünde Everton, kazanmayı başarır ve moral bulur.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.97

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.30

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Everton, öne geçtiği maçta yine kazanamadı. Goodison Park’da Southampton’a 2-1 mağlup oldular.