LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Girona Sevilla Bahis Tahmini 14.01.2023

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Alt sıralarda yer alan Sevilla deplasmanda, Girona’nın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 18.15’de S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Girona ve Sevilla arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Girona kazanır 2.45, beraberlik 3.35, Sevilla kazanır ise 2.98 olarak açıklanmış.

Girona 16 Maçtır Gol Yiyor

Girona, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Espanyol deplasmanında da mağlubiyet yaşamadı. Rakibi ile 2-2 berabere kalan Girona, yenilmezlik serisini ise 6 maça çıkarttı. La Liga’da orta sıralarda yer alan Girona’nın son haftalarda maçları bol gollü geçiyor. Özellikle sezon başından beri kalelerini bir türlü gole kapatamayan bir Girona var. Bu sezon üst üste 16 maçta da kalesinde gol gördüklerini belirtelim. Bu hafta Sevilla’yı konuk edecek olan Girona’da Javi Hernandez sakat.

Sevilla Evinde Kazandı

Sevilla, geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Getafe karşısında 3 puan almayı başardı. Rakibini 2-1 mağlup ederek moral bulan Sevilla, uzun bir aranın ardından galibiyet ile tanıştı ve düşme hattının üzerine yerleşti. Sevilla’ya galibiyeti getiren goller ise Marcos Acuna ve Rafa Mir’den geldi. La Liga’da bu sezon 3. Galibiyetini elde eden Jorge Sampaoli’nin öğrencileri, bu hafta Girona deplasmanında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Sevilla’da Alex Telles, Thomas Delaney ve Marcao’nun sakatlıkları devam ediyor.

Girona – Sevilla Maç Bilgileri

Girona – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.15’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Montilivi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Girona’da Javi Hernandez sakat. Sevilla’da Alex Telles, Thomas Delaney ve Marcao’nun sakatlıkları devam ediyor.

Girona'nın İlk 11'i Belli mi?

Girona’nın muthtemel kadrosu: Juan Carlos, Miguel Gutierrez, Eric Monjonell, Juanpe, Ramon Terratları, Alex Sala, Yangel Herrera, Yan Couto, Oscar Urena, Valentin Castellanos, Sam Saiz

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Karim Rekik, Kike Salas, Marcos Acuna, Nemanja Gudelj, Joan Jordan, Suso, Erik Lamela, Jesus Corona, Youssef En Nesyri

İddaa Tahmini

Girona, son haftalarda La Liga’da kolay kolay kaybetmiyor. Geçtiğimiz hafta Espanyol deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndüler. Gol yeme serileri ise 16 maça çıktı. Sevilla, geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldı. Ramon Sanchez Pizjuan’da konuk ettikleri Getafe’yi 2-1 ile geçtiler. La Liga’da 6 maç aradan sonra kazanarak moral buldular. Gollü bir maç beklentim var. Savunmada sorun yaşayan iki takımın maçında karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Girona, 1-0 geriye düştüğü maçtan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. La Liga’da yenilmezlik serisini 7 maça çıkarttılar.