TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Konyaspor Beşiktaş İddaa Tahmini 14.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de üst sıra takibini sürdürmek isteyen Beşiktaş deplasmanda, Konyaspor’a konuk olacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Konyaspor ve Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Konyaspor kazanır 2.99, beraberlik 3.57, Beşiktaş kazanır ise 2.46 olarak açıklanmış. 

Konyaspor’dan 1 Puan

Konyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Fatih Karagümrük deplasmanına konuk olan Konyaspor, 2-0 geriye düştüğü maçtan 3-3’lük beraberlik ile ayrıldı. Mame Diouf, attığı 3 golle Konyaspor adına en dikkat çeken isim oldu diyebiliriz. Süper Lig’de oynadığı son 3 maçtan da beraberlik ile ayrılan ilhan Palut’un ekibi, son 9 maçta ise sadece Kayserispor deplasmanında kazanabilmişti. Üst süte yaşadıkları puan kayıplarının adından Süper Lig’de 7. Sıraya kadar gerilediler.

Beşiktaş Deplasmanda Kazanamıyor

Beşiktaş, geçtiğimiz hafta Vodafone Park’da konuk ettiği Kasımpaşa karşısında 3 puan almayı başardı. Süper Lig’de oynadığı son 2 maçtan da galibiyet ile ayrılan Siyah Beyazlılar, Adan Demirspor’u 1-0, Kasımpaşa’yı ise 2-1 ile geçti. Son 3 maçta 7 puan toplayan Şenol Güneş’in öğrencileri, yavaş yavaş zirve yarışına ortak olmaya başladı diyebiliriz. Bu hafta ise Süper Lig’de Konyaspor’un konuğu olacaklar. Siyah Beyazlılar, Süper Lig’de oynadığı son 3 deplasman maçında da galibiyet alamamıştı. Bu hafat konuk olacakları Konyaspor deplasmanında da işleri pek kolay değil. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Salih Uçan kart cezalısı. Wout Weghorst ise kadroda yer almıyor.

Konyaspor – Beşiktaş Maç Bilgileri

Konyaspor – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Salih Uçan kart cezalısı. Wout Weghorst ise kadroda yer almıyor.

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Erhan Erentürk, Ahmet Oğuz, Francisco Calvo, Adil Demirbağ, Guilherme, Bruno Paz, Soner Dikmen, Robert Muric, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Mame Diouf

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Valentin Rosier, Romain Saiss, Tayyip Talha, Arthur Masuaku, Atiba Hutchinson, Gedson Fernandez, Josef De Souza, Kevin Nkoudou, Jackson Muleka, Cenk Tosun

İddaa Tahmini

Konyaspor, Süper Lig’de oynadığı son 3 maçtan da galibiyet çıkartamadı. Geçen hafta konuk oldukları Fatih Karagümrük deplasmanında 3-3 berabere kaldılar. Beşiktaş ise son haftalarda çıkışa geçti. Süper Lig’de oynadıkları son 3 maçta 7 puan topladılar. Konya deplasmanı büyük takımlar için zor olabiliyor. İlhan Palut’un ekibi, son haftalarda hücumda çok üretken. Bugün de gollü bir maç bekliyorum. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.41

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Konyaspor, 1-0 öne geçti ama skor üstünlüğünü koruyamad. Beşiktaş, son saniye golüyle 3 puanı kaptı.