LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Sociedad Athletic Bilbao İddaa Tahmini 14.01.2023

İspanya La Liga’da Cumartesi gününün kapanış maçında, Real Sociedad ile Athletic Bilbao karşı karşıya gelecek. Bask derbisi saat 23.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Real Sociedad ile Athletic Bilbao zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Real Sociedad galibiyetinin 2.45, beraberlik tercihinin 3.25, Athletic Bilbao galibiyetinin ise 3.10 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Real Sociedad Derbide Favori

Real Sociedad, La Liga’da galibiyet serisini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Almeria’ya konuk olan Bask ekibi, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. David Silva ve Alexander Sörloth’un golleriyle 3 puanı alan Real Sociedad’da moraller yerinde. Üst üste 3 maçtır kazanmayı başaran Imanol’un ekibi, La Liga’da 3. Sıradak yerini koruyor. Bu hafta ise Bask derbisinde Athletic Bilbao’yu konuk edecekler. Derbi öncesinde Real Sociedad’da Ander Barranetxea ve Mikel Oyarzabal’ın sakatlıkları sürüyor.

Athletic Bilbao’nun İşi Zor

Athletic Bilbao, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Osasuna’yı konuk eden Ernesto Valverde’nin öğrencileri, karşılaşmadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Son 3 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabilen Athletic Bilbao, La Liga’da 7. Sırada yer alıyor.  Geçen hafta Villarreal’in kazanmasıyla 7. Sıraya gerileyen Athletic Bilbao, bu hafta Bask derbisinde Real Sociedad ile karşı karşıya gelecek. Athletic Bilbao’yu Anoeta’da bu hafta zor bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesinde Athletic Bilbao’da eksik bulunmadığını belirtelim.

Real Sociedad – Athletic Bilbao Maç Bilgileri

Real Sociedad – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Sociedad’da Ander Barranetxea, Umar Sadıq ve Mikel Oyarzabal’ın sakatlıkları sürüyor.

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Andoni Zubiaurre, Diego Rico, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Andoni Gorosabel, Brais Mendez, Asier Illaramendi, David Silva, Mikel Merino, Takefuso Kubo, Alexander Sörloth

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Dani Vivian, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Dani Garcia, Dani Garcia, Iker Muniain, Oihan Sancet, Inaki Williams

İddaa Tahmini

Real Sociedad’da işler yolunda gidiyor. La Liga’da son haftalarda üst üste galibiyetler alan Imanol’un ekibi, geçen hafta Almeria’yı 2-0 ile geçmişti. Üst üste 3. galibiyetini alan Real Sociedad, 3. sıradaki yerini de koruyor. Athletic Bilbao ise geçen hafta Osasuna karşısında 2 puan bıraktı. Osasuna ile golsüz berabere kaldılar. Bask derbisinde favori Real Sociedad. Anoeta’da taraftarı önünde kazanırlar ve galibiyet serisini devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.16

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.45

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Sociedad, derbide kazanan taraf oldu. Anoeta’da konuk ettikleri Bilbao’yu 3 golle geçtiler ve galibiyet serisini 4 maça çıkarttılar.