TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Başakşehir İddaa Tahmini 14.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de Cumartesi gününün son maçı. Trabzonspor iç sahada, Başakşehir karşısında 3 puan arayacak. Mücadele saat 19.00’da start alacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Trabzonspor ile Başakşehir zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Trabzonspor galibiyetinin 2.16, beraberlik tercihinin 3.71, Başakşehir galibiyetinin ise 3.47 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Trabzonspor Farklı Kaybetti

Trabzonspor’da işler yolunda gitmiyor. Geçtiğimiz hafta Alanyaspor deplasmanına konuk olan Bordo Mavililer, sahadan farklı bir mağlubiyet ile ayrıldı. Alanyaspor karşısında 5-0 kaybeden Trabzonspor’da moraller bozuk. Süper Lig’de oynadıkları son 2 deplasman maçında kalelerinde tam 9 gol gördüler. Zirve yarışında yara alan Abdullah Avcı’nın öğrencileri, bu hafta Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. İç sahada konuk edecekleri Başakşehir’in 5 puan gerisindeler. Maç öncesinde Trabzonspor’da Bruno Peres, Serkan Asan, Edin Visca ve Dorukhan Toköz’ün sakatlıkları devam ediyor. Vitor Hugo ise kart cezalısı.

Başakşehir Evinde Kazandı

Başakşehir, geçtiğimiz haftayı Süper Lig’de galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Adana Demirspor’u konuk eden İstanbul ekibi, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de zirve takibini de devam ettirn Emre Belözoğlu’nun öğrencileri, oynadığı son 4 maçta 10 puan toplayarak dikkat çekti. 34 puana sahip olan Başakşehir, Süper Lig’de 3. Sırada yer alıyor. Bu hafta Trabzonspor deplasmanında da 3 puan peşindeler. Maç öncesinde Başakşehir’de eksik bulunmadığını belirtelim.

Trabzonspor – Başakşehir Maç Bilgileri

Trabzonspor – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Mücadele Şenol Günes Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Bruno Peres, Serkan Asan, Edin Visca ve Dorukhan Toköz’ün sakatlıkları devam ediyor. Vitor Hugo ise kart cezalısı.

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Marc Bartra, Hüseyin Türkmen, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Marek Hamsik, Enis Bardhi, Anastasios Bakasetas, Trezeguet, Umut Bozok

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Ahmed Touba, Leon Duarte, Ömer Ali Şahiner, Youssouf Ndayishimiye, Mahmut Tekdemir, Bertrand Traore, Deniz Türç, Serdar Gürler, Stefan Okaka

İddaa Tahmini

Trabzonspor’da gidişat pek iyi değil. Süper Lig’de oynadıkları son 3 maçta 2 kez kaybettiler. Geçen hafta Alanyaspor deplasmanında 5-0 mağlup olan Trabzonspor’da moraller bozuk. Başakşehir ise çıkışını devam ettiriyor. Geçen hafta Adana Demirspor’u konuk ettiler ve maçı 2-1 kazandılar. Trabzonpsor’un kazanarak moral bulması şart. Taraftarının da desteğiyle Trabzonspor’u 3 puana yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.88

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.16

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor, tek golle kazanmayı başarıd. Başakşehir’i 1-0 mağlup ettiler ve haftayı 3 puan ile kapattılar.