İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 14.01.2023

14 Ocak Cumartesi akşamı, Fransa Ligue 1 ve İtalya Serie A Ligi’nde sahne alacak mücadeleleri kupon olarak derledik. Bol şanslar.

İnter – Hellas Verona: H1, 1.58 (iddaa) – 1.82 (intobet) ; İnter evinde Hellas Verona’yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 18. hafta mücadelesi 14 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22:45’te başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin 17. haftasında Monza deplasmanına konuk olan İnter, Darmian ve Martinez’in golleriyle rakibine 2 kez üstünlük kurmayı başarırken, yenilen son dakika golüyle 2 puanı sahada bıraktı. 2-2’lik beraberliğin ardından zirvenin 10 puan gerisine düşen Simone Inzaghi’nin öğrencileri, 2022 Dünya Kupası dönüşü lider Napoli’ye bu sezonki ilk lig mağlubiyetini yaşatmış ve zirveye dev bir adım atmıştı. 3’te 3 yapmayı başaran ev sahibi, hesapta olmayan bir puan kaybı yaşadı diyebiliriz. Monza karşısında favori olmalarına ve 2 kez öne geçmelerine rağmen, 3 puan hedefine ulaşamadılar. Son 4 haftadan 10 puan toplayan İnter, İtalya Kupası Son 16 eşleşmesinde ise Parma’yı uzatma dakikalarında bulduğu golle mağlup ederek, adını Çeyrek Final Turu’na yazdırdı. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 17 haftayı 2 galibiyet, 3 beraberlik, 12 mağlubiyetle geride bırakan Hellas Verona, 2022 Dünya Kupası dönüşünde 2 haftadan 4 puan çıkarmayı başarırken, düşme hattından henüz kurtulamadı. Milli araya ligin en zayıf halksı olarak giren konuk ekip, son 2 haftada Torino ile 1-1 berabere kalırken, Cremonese karşısında 2-0’lık galibiyete uzandı. Salvatore Bocchetti 2 golle 17. haftaya damga vurdu ve Hellas Verona’yı tam 11 hafta sonra ligde galibiyete taşıdı. En yakın rakibini mağlup etmeyi başaran konuk ekip, en alt sıradan kurtuldu ve rahat bir nefes aldı. Cremonese karşısında kazanmalarına rağmen, henüz İnter seviyesindeki bir rakip karşısında sürpriz için umut vermiyorlar. Ligin zayıf halkaları arasında yer almaya devam eden Verona, deplasmanda zorlanacaktır. İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır maç kaybetmeyen İnter, yenilmezlik serisini düşme hattındaki Hellas Verona karşısında, galibiyetle sürdürmek istiyor. Liderin en yakın takipçileri arasında yer alan İnter, bu hafta galibiyet adına zorlanmayacaktır.

Lecce – Milan: KGVAR, 1.76 (iddaa) – 1.96 (intobet) ; 14 Ocak Cumartesi günü İddaa fikstüründe yer alan İtalya Serie A Ligi 18. hafta mücadelesinde, Lecce ile Milan karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 17 hafta geride kalırken, 4 galibiyet, 7 beraberlik, 6 mağlubiyete imza atan Lecce, kendisine 11. sırada yer buldu. Ligin orta sıralarında yer alan ev sahibi, tam 5 haftadır rakiplerine galibiyet şansı vermiyor. Atalanta, Sampdoria ve Lazio karşısında sahadan galip ayrılmayı başaran Marco Baroni’nin öğrencileri, Udinese ve Spezia deplasmanlarında ise 1’er puana razı geldi. 2022 Dünya kupası dönüşü iç sahada Lazio’yu mağlup eden ev sahibi, geçtiğimiz hafta ise Spezia deplasmanından 1 puanla döndü. Lecce son haftalardaki yükselen performansını, Milan karşısında devam ettirmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Milan, hafta içi mesaisinde beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. Torino engeline takılan Pioli’nin öğrencileri, kupa serüvenine Son 16 Turu’nda veda etti. İtalya Serie A Ligi’nde ise son 5 hafta mağlubiyete yer vermeyen Milan, liderin 7 puan gerisinde zirve takibini sürdürüyor. 17 haftadan 11 galibiyet, 4 beraberlikle 37 puan toplamayı başaran konuk ekip, son 5 haftadan 3 galibiyet, 2 beraberlik aldı. 2022 Dünya Kupası dönüşü Salernitana deplasmanında 2-1 kazanan Milan, geçtiğimiz hafta Roma derbisinde 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Maçın büyük bir bölümünde ezeli rakibine bariz bir üstünlük kurmayı başaran Milan, bitime 3 dakika kala 2-0’lık avantajı koruyamadı ve sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Zirve yarışında önemli bir kayıp yaşayan Milan, galibiyetlerine geri dönmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde son 5 haftaya damga vuran takımlar arasında yer alan Lecce Milan, yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor. İki formda takımın karşı karşıya geleceği mücadelede, Karşılıklı Gol Var seçeneği denenmeye değer.

Lyon – Strasbourg: MS 1, 1.42 (iddaa) – 1.60 (intobet) ; 14 Ocak Cumartesi akşamı beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 23:00’te canlı yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Lyon sahasında Strasbourg’u konuk edecek. Fransa Ligue 1’in 18. haftasında Nantes deplasmanına konuk olan Lyon, yakaladığı gol fırsatlarından bir türlü yararlanamadı ve sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Deplasmanda puan kayıplarına devam eden Lyon, Clermont mağlubiyetinin ardından kötü gidişatını sürdürdü. 2022 Dünya Kupası dönüşünde üst üste puan kayıpları yaşan ev sahibi, üst sıralardan uzak kalmaya devam ediyor. 8 hafta önce göreve Laurent Blanc’ı getiren Lyon, son 8 haftadan 3 galibiyet, 3 mağlubiyet, 2 beraberlik aldı. 18 hafta sonunda kalesini sadece 3 maçta gol kapatabilen ev sahibi, savunma zafiyetlerine çare olarak göreve Blanc’ı getirirken, yeni teknik adam henüz savunmadaki kötü gidişata çare üretemedi. 8. sıraya kadar gerileyen Lyon, artık kötü gidişata son vermek ve ligde istikrar yakalamak istiyor. Fransa Ligue 1’in 18. haftasında Lens’i iç sahada konuk eden Strasbourg, liderin en yakın takipçisinden 2-2’lik beraberlikle 1 puanı almayı başarırken, galibiyet hasretinin 8 haftaya çıkmasıyla birlikte, teknik adamın sonu geldi. Bu hafta itibariyle göreve Mathieu Le Scornet’i getiren konuk ekip, yeni hocasıyla ilk sınavını Lyon deplasmanında verecek. Son 8 haftadan 4 beraberlik, 4 mağlubiyet alan Strasbourg, 18 hafta sonunda ise sadece en alt sırada yer alan Angers’i mağlup edebildi. Zor günler geçiren ve küme düşme tehlikesini yakından hisseden Strasbourg, teknik adam değişikliğiyle birlikte ligde kötü gidişata tepki vermek istiyor. Strasbourg’un bu hafta galibiyete ihtiyacı var. Fransa Ligue 1’de üst sıralardan uzak kalsa da, rakibinden çok daha iyi bir performans sergileyen Lyon, bu hafta düşme hattındaki Strasbourg karşısında, 3 puanla toparlanmayı başaracaktır. Lyon’un iç sahada kazanacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.94

intobet Bahis Oranı: 5.70