İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 14.01.2023

14 Ocak Cumartesi günü için 3 mücadeleyi kupon olarak derledik. İtalya Serie A Ligi ve Fransa Ligue 1 mücadeleleriyle kazanmanızı dileriz.

Cremonese – Monza: MS 2, 2.21 (iddaa) – 2.55 (intobet) ; 14 Ocak Cumartesi akşamı S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 17:00’de canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Cremonese ile Monza karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcileri arasında yer alan Cremonese, ilk 17 haftanın en zayıf halkası oldu. 2022 Dünya Kupası dönüşü Juventus mağlubiyetiyle puan kayıplarına devam eden ev sahibi, geçtiğimiz hafta en alt sıradaki Hellas Verona karşısında mağlup olunca, ligin en alt sırasına demir attı. İlk 17 haftadan galibiyet çıkarmayı başaramayan Massimiliano Alvini ve öğrencileri, 10 mağlubiyet, 7 beraberliğe imza attı. Son 3 haftanın tamamında mağlup olan ev sahibi, 4 haftadır ise ligde gol bulmayı başaramıyor. Lige adapte olmakta zorlanan Cremonese, hhem savunma hem de hücum performansıyla güven vermekten çok uzakta. Kalesinde 29 gol gören ekip, rakip filelere ise sadece 11 gol gönderebildi. İtalya Serie A Ligi’nin 17. haftasında İnter’i sahasında konuk eden Monza, 2022 Dünya Kupası dönüşünde lider Napoli’ye ilk mağlubiyetini tattıran ve zirvenin en güçlü adayları arasında yer alan rakibine geçit vermedi. Raffaele Palladino ve öğrencileri, İnter karşısında 2 kez geriye düşmesine rağmen, Patrick Ciurria ve Luca Caldirola’nın golleriyle eşitliği sağladı. Son 3 hafta mağlubiyete yer vermeyen konuk ekip, son 6 haftada ise sadece Lazio deplasmanında mağlup oldu. Düşme hattıyla puan farkını 9’a çıkarmayı başaran ve rahat bir nefes alan Monza, bu hafta en alt sıradaki Cremonese karşısında seriyi sürdürmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcilerinden Monza, son haftalarda yükselişe geçti. İyi sınavlar veren konuk ekip, düşme hattından adım adım uzaklaşıyor. 2022 Dünya Kupası’ndan iyi bir geri dönüş yapan Monza, Cremonese deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

Marsilya – Lorient: MS 1, 1.24 (iddaa) – 1.41 (intobet) ; Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 18 haftayı 3. sırada geride bırakan Marsilya, 14 Ocak Cumartesi akşamı sahasında 6. sırada yer alan Lorient’i konuk edecek. beIN SPORTS 4 ekranlarından yayınlanacak mücadele, saat 21:00’de start alacak. Fransa Ligue 1 sahnesinde Marsilya rüzgarı kaldığı yerden devam ediyor. Tarihinin en iyi sezon başlangıcını Igor Tudor yönetiminde yapan Marsilya, ilk 9 hafta namağlup bir performansla karşımıza çıktı. Üst üste alınan 3 mağlubiyetle düşüşe geçen ev sahibi, kısa sürede kötü gidişata çare buldu ve zirve takibine kaldığı yerden devam etti. Son 5 haftanın tamamında kazanan Marsilya, son 6 haftada ise mağlubiyete yer vermedi. Sırasıyla Lyon, Monaco, Toulouse, Montpellier ve Troyes’i mağlup etmeyi başaran Tudor’un öğrencileri, 3. sırada kendisine yer buldu. Zirveyle puan farkını 8’e indirmeyi başaran ve 2022 Dünya Kupası dönüşü galibiyetlerine hız kesmeden devam eden Marsilya, güven vermeye devam ediyor. Son olarak hafta içinde Troyes’i deplasmanda 2-0’lık net bir skorla mağlup ettiler. Lorient son haftalarda toparlanma sinyalleri verdi. 2022 Dünya Kupası dönüşünde galibiyet hasretine Angers deplasmanında son vermeyi başaran konuk ekip, 2-1’lik deplasman galibiyetinin ardından, geçtiğimiz hafta iç sahada Monaco ile 2-2 berabere kaldı. Son 2 haftadan 4 puan toplamayı başaran Lorient, Fransa Ligue 1’in 6. sırasında yer alıyor. İlk 10 haftada sadece 1 maç kaybeden Regis Le Bris’in öğrencileri, son 8 haftadan ise 1 galibiyet çıkarabildi. Son 2 haftada toparlanma sinyalleri veren Lorient bu hafta ligin en formda takımlarından Marsilya ile karşı karşıya gelecek. Konuk ekip 2 haftadır sergilediği iyi mücadeleyi, zirve takibindeki rakibi karşısında galibiyetle taçlandırmak istiyor. Fransa Ligue 1’de zirve takibini son 5 haftada kayıpsız sürdürmeyi başaran Marsilya, 2022 Dünya Kupası dönüşü sergilediği futbolla güven verdi. Ev sahibi bu hafta Lorient’i taraftar desteğiyle mağlup etmeyi başaracaktır.

Lens – Auxerre: 2.5 ÜST, 1.58 (iddaa) – 1.77 (intobet) ; 14 Ocak Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe yer alan Fransa Ligue 1’in 19. hafta mücadelesinde, Lens evinde Auxerre’yi konuk edecek. beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak. Fransa Ligue 1 sahnesinde son 8 hafta Lens’i mağlup edebilen olmadı. 2022 Dünya Kupası dönüşü harika lig performansını sürdüren Franck Haise’nin öğrencileri, liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam ediyor. PSG karşısında 2 hafta önce harika bir sürprize imza atan ev sahibi, ligin namağlup liderini 3-1’lik net bir skorla mağlup etmeyi başardı. Lider ile puan farkını 4’e kadar indirmeyi başaran Lens, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Strasbourg deplasmanında ise üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Lider ile puan farkı yeniden 6’ya yükselirken, 18 hafta sonunda sadece Nord derbisini Lille deplasmanında kaybetti. Geri kalan 17 haftadan 12 galibiyet, 5 beraberlikle 41 puan toplamayı başardılar. Toplamda 31 gole imza atan Lens, milli ara dönüşü ligde iyi hücum performansıyla da dikkat çekmeyi başardı. Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta Toulouse’u sahasında konuk eden Auxerre, sahasında 5-0’lık hezimetten kurtulamadı. Fransa Ligue 1’de son 4 haftanın tamamında mağlup olan konuk ekip, kalesinde gördüğü 14 gole karşılık, rakip fileleri sadece 2 kez havalandırabildi. 5 hafta önce göreve Christophe Pellissier’i getiren Auxerre, yeni hocasıyla henüz maç kazanamadı. Yoluna düşme potasının içerisinde devam eden konuk ekip, 18 hafta sonunda ise sahadan sadece 3 kez galibiyetle ayrıldı. Kalesinde tam 40 gole engel olamayan ligin yeni temsilcisi, aynı zamanda Ligue 1’in en zayıf savunma performansını sergiliyor. Son haftalarda harika performanslarla liderlik takibini sürdüren Lens, gol yollarındaki etkisiyle dikkat çekiyor. Auxerre ise 4 maçtır savunmadaki kötü gidişatıyla mağlubiyetlerden kurtulamadı. Mücadelede bol gol atılacağını ve 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.32

intobet Bahis Oranı: 6.36