LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Almeria Atletico Madrid İddaa Tahmini 15.01.2023

İspanya La Liga’da son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Atletico Madrid deplasmanda, Almeria’nın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 18.15’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Almeria ve Atletico Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Almeria kazanır 4.65, beraberlik 3.95, Atletico Madrid kazanır ise 1.75 olarak açıklanmış. 

Almeria Sürpriz Peşinde

Almeria’nın iç sahada yakalamış olduğu 4 maçlık galibiyet serisi, geçen hafta sona erdi. İç sahada konuk ettikleri Real Sociedad’a 2-0 kybeden Almeria, haftayı puansız kapattı. Geride kalan 16 haftada Almeria’nın 5 galibiyeti var. Bu 5 galibiyetin 4’ünü ise taraftarı önünde aldıklarını belirtelim. Rubi’nin öğrencileri, bu hafta Atletico Madrid ile karşı karşıya gelecek. Son haftalarda Almeria’nın La Liga’da oynadığı maçlar az gollü geçiyor. Son 4 maçta da 2.5 gol üstü barajını aşılmadığını belirtelim. Maç öncesinde Almeria’da önemli bir eksik yok.

Atletico Madrid’de Puan Kayıpları

Atletico Madrid’de işler pek yolunda gitmiyor. Geçtiğimiz hafta taraftarı önünde lider Barcelona’yı konuk eden Atletico Madrid, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. La Liga’da son dönemde ciddi puan kayıpları yaşayan Diego Simeone’nin ekibi, son 5 karşılaşmada sadece Elche karşısında kazanabildi. Elche’nin de bu sezon La Liga’da galibiyeti yok ve son sıradalar. Atletico Madrid bu hafta Almeria deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Atletico Madrid’de Yannick Carrasco sakat. Stefan Savic ise kart cezalısı.

Almeria – Atletico Madrid Maç Bilgileri

Almeria – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Juegos Mediterraneos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’de Yannick Carrasco sakat. Stefan Savic ise kart cezalısı.

Almeria'nın ilk 11’i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Rodrigo Ely, Srdan Babic, Chumi, Alejandro Pozo, Samuel Costa, Cesar de la Hoz, Francisco Portillo, Largie Ramazani, Lucas Robertone, Dyego Sousa

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Felipe, Jose Gimenez, Stefan Savic, Reinildo Mandava, Koke, Rodrigo De Paul, Angel Correa, Matheus Cunha, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

İddaa Tahmini

Atletico Madrid, geçen hafta taraftarı önünde konuk ettiği Barcelona’ya 1-0 mağlup oldu. La Liga’da oynadıkları son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Atletico Madrid’de moraller bozuk. Almeria ise geçen hafta Real Sociedad’a direnemedi. İç sahada 2-0 kaybettiler ve iç sahadaki 4 maçlık galibiyet serileri de sona erdi. Taraf bahsine yönelmek riskli. Hem Almeria hem de Atletico Madrid’den gol beklentim var. İki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.64

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid, puan kaybetmeye devam ediyor. Konuk oldukları Almeria deplasmanında da puan kaybettiler ve mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar.