Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Atalanta Salernitana İddaa Tahmini 15.01.2023

15 Ocak Pazar akşamı Türkiye saati ile 20:00’da, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Atalanta ile Salernitana karşı karşıya gelecek.

intobet, Atalanta galibiyetine 1.40, beraberliğe 4.90, Salernitana galibiyetine ise 8.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.83, KGYOK 1.98 oran kazandırıyor.

Atalanta’dan Kritik Geri Dönüş

Atalanta geçtiğimiz hafta konuk olduğu Bologna deplasmanında, 1-0 geriden gelip 3 puanı almayı başardı. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 10 haftanın namağlup takımları arasında yer alan ve Napoli ile birlikte zirve mücadelesi veren Atalanta, son 7 haftada rakibine yetişemedi ve düşüş geçti. Üst üste alınan 3 mağlubiyetin ardından, Spezia ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Gasperini ve öğrencileri, 4 haftadır devam eden puan kayıplarına, Bologna karşısında dur dedi. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan ev sahibi, Koopmeiners ve Winther Hojlund’un golleriyle ikinci yarıda maçı çevirmeyi başardı. 31 puanla ligin 6. sırasında yer alan Atalanta, yeninden zirve yarışına dahil oldu diyebiliriz. Liderin 13 puan gerisinde kalan ev sahibi, bu hafta sahasında Salernitana’yı ağırlayacak.

Salernitana Güven Vermedi

Salernitana, İtalya Serie A Ligi’nde son 5 haftayı galibiyet hasretiyle geçirdi. 5 haftalık fikstürden sadece 2 puan çıkarabilen Davide Nicola’nın öğrencileri, Cremonese ve Torino ile berabere kalırken, geri kalan 3 maçta ise Forentina, Monza ve Milan’a karşı mağlup oldu. Adım adım düşme hattına doru ilerleyen Salernitana, son 14 haftada sadece 1 kez kalesini gole kapatmayı başarabildi. 18 puanla 14. sıraya kadar gerileyen konuk ekibin, düşme hattıyla arasındaki puan farkı 9’a indi. Son hatalarda hem savunma hem de hücum hattında etkisiz kalan Salernitana, Atalanta deplasmanında puan adına zorlanacaktır.

Atalanta – Salernitana Maç Bilgileri

Atalanta – Salernitana Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Azzurri d’Italia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta’da bu hafta önemli bir eksik bulunmuyor. Salernitana takımında ise Giulio Maggiore, Lugi Sepe, Pasquale Mazzocchi’nin sakatlıkları devam ediyor. Flavius Daniliuc ise kart cezalısı.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Sportiello, Hans Hateboer, Rafael Toloi, Merih Demiral, Giorgio Scalvini, Joakim Maehle, Ruslan Malinovskyi, Marten de Roon, Mario Pasalic, Teun Koopmeiners, Ademola Lookman.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Vincenzo Fiorillo, Norbert Gyömber, Dylan Bronn, Domagoj Bradaric, Tonny Vilhena, Grigoris Kastanos, Antonio Candreva, Salomon Sambia, Erik Botheim, Federico Bonazzoli, Krzysztof Piatek.

İddaa Tahmini

4 haftalık galibiyet hasretine geçtiğimiz hafta son vermeyi başaran Atalanta, yeniden zirve yarışına dahil oldu. Gasperini ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta aldığı galibiyetle üzerindeki rehaveti atmayı başarırken, galibiyetlerine Salernitana karşısında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.22

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.40

Maç Sonucu: 8-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Atalanta’dan gol şov. Taraftarı önünde 8 golle galibiyete uzanan Gasperini ve öğrencileri, Salernitana savunmasını tam anlamıyla dağıttı. Kazananları tebrik ederiz.