Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea Crystal Palace İddaa Tahmini 15.01.2023

İngiltere Premier Lig’de zor bir dönemden geçen Chelsea iç sahada, Crystal Palace karşısında 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Chelsea ile Crystal Palace zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Chelsea galibiyetinin 1.75, beraberlik tercihinin 3.80, Crystal Palace galibiyetinin ise 5.20 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Chelsa Çıkış Arıyor

Chelsea, Premier Lig’de puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içi Craven Cottage’de Fulham’a konuk olan Maviler, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Graham Potter’ın göreve gelişinden bu yana işler pek yolunda gitmiyor. Premier Lig’de oynadığı son 9 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Chelsea, bu süreçte tek galibiyetini Stamford Bridge’de Bournemouth karşısında alabildi. Bu hafta ise Stamford Bridge’de Crystal Palace’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Chelsea’de Joao Felix kart cezalısı. N’Golo Kante, Ruben Loftus-Cheek, Ben Chilwell, Edouard Mendy, Reece James, Wesley Fofana ve Armando Broja’nın ise sakatlıkları devam ediyor.

Crystal Palace’ın İşi Zor

Crystal Palace, Premier Lig’de son haftalarda iyi sonuçlar alamıyor. 10 gün önce Selhurst Park’da konuk ettikleri Tottenham karşısında puan alamadılar. İkinci yarıda yediği gollerle maçı 4-0 kaybeden Patrick Vieira’nın öğrencileri, Premier Lig’de oynadığı son 4 maçta sadece 1 galibiyet alabildi. Geçtiğimiz hafta sonu ise FA Cup’da Southampton’ı konuk eden Crystal Palace, bu karşılaşmayı 2-1 kaybetti ve FA Cup’a veda etti. Chelsea maçı öncesinde Crystal Palace’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Chelsea – Crystal Palace Maç Bilgileri

Chelsea – Crystal Palace Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Joao Felix kart cezalısı. N’Golo Kante, Ruben Loftus-Cheek, Ben Chilwell, Edouard Mendy, Reece James, Wesley Fofana ve Armando Broja’nın ise sakatlıkları devam ediyor.

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Kepa Arrizabalaga, Cesar Azpilicueta, Kalidou Koulibaly, Thiago Silva, Marc Cucurella, Jorginho, Mason Mount, Mateo Kovacic, Raheem Sterling, Kai Havertz, Pierre Emerick Aubameyang

Crystal Palace'ın ilk 11’i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Vicente Guaita, Joel Ward, Joachim Andersen, Gary Cahill, Tyrick Mitchell, Cheick Doucoure, Eberechi Eze, Will Hughes, Luka Milivojevic, Wilfred Zaha, Jean-Philippe Mateta

İddaa Tahmini

Chelsea, Premier Lig’de puan kayıplarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta içi konuk oldukları Fulham deplasmanında 2-1 kaybettiler. Premier Lig’de oynadığı son 9 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Chelsa, 10. Sıraya kadar geriledi. Crystal Palace ise Premier Lig’de oynadığı son maçta Tottenham’a 4-0 kaybetmişti. Stamford Bridge’de Chelsea, maçın favorisi. Artık kazanmaları şart. Chelsea’den 3 puan beklentim var.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.50

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea, ikinci yarıda Kai Havertz’in attığı tek golle 1-0 kazandı ve moral buldu. Crystal Palace’da ise kötü gidişat devam etti.