TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Gaziantep FK Fenerbahçe İddaa Tahmini 15.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de zirve takibini sürdürmek isteyen Fenerbahçe deplasmanda, Gaziantep FK’nın konuğu olacak. Mücadele saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Gaziantep FK ile Fenerbahçe zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Gaziantep FK galibiyetinin 4.89, beraberlik tercihinin 4.14, Fenerbahçe galibiyetinin ise 1.74 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Gaziantep FK İç Sahada Kazanamıyor

Gaziantep FK, Süper Lig’de uzun bir süredir galibiyete hasret. Geçtiğimiz hafta İstanbulspor deplasmanında da puan kaybı yaşayan Gaziantep FK, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Uzatma dakikalarında yediği golle 2 puan bırakan Erol Bulut’un öğrencileri, Süper Lig’de galibiyet hasretini 7 maça çıkarttı. En son galibiyetini Konyaspor deplasmanında alan Gaziantep FK, bu hafta Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Erol Bulut’un ekibi, taraftarı önünde oynadığı son 5 maçı da kazanamayan Gaziantep FK’nın Fenerbahçe karşısında da işi zor.

Fenerbahçe’de Hedef 3 Puan

Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta derbide şok bir yenilgi yaşadı. Kadıköy’de 50 bin taraftarın önünde Galatasaray’a karşı bozguna uğrayan bir Fenerbahçe vardı. Sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrılan Fenerbahçe’de moraller bozuk. Süper Lig’de oynadığı son 5 maçta 3 kez kaybeden Jorge Jesus’un öğrencileri, lider Galatasaray’ı 4 puan gerisine düştü. Fenerbahçe’nin kara bulutları dağıtması adına bugün Gaziantep FK deplasmanında alacağı galibiyetin önemi çok büyük. Maç öncesinde Fenerbahçe’de İrfan Can Kahveci kart cezalısı. Joao Pedro ise sakat.

Gaziantep FK – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Gaziantep FK – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gaziantep Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de İrfan Can Kahveci kart cezalısı. Joao Pedro ise sakat.

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Günay Güvenç, Ardağ Kızıldağ, Alin Tosca, Ertuğrul Ersoy, Papy Djilobodji, Angelo Sagal, Marko Jevtovic, Matej Hanousek, Alexandru Maxim, Lazar Markovic, Joao Figueiredo

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Gustavo Henrique, Serdar Aziz, Atila Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Willian Arao, Miguel Crespo, Diego Rossi, Joshua King, Michy Batshuayi

İddaa Tahmini

Gaziantep FK’da işler yolunda gitmiyor. Süper Lig’de oynadıkları son 7 maçtan da galibiyet çıkartmadılar. Geçtiğimiz hafta İstanbulspor deplasmanında 1-1 berabere kalmışlardı. Fenerbahçe ise derbide, Kadıköy’de konuk ettiği Galatasaray’a 3-0 kaybederek hayal kırıklığı yarattı. Lider Galatasaray ile puan farkı 4’e çıktı. Fenerbahçe’nin bu hafta reaksiyon göstermesini bekliyorum. Galatasaray mağlubiyetini telafi ederler ve bu hafta Gaziantep FK deplasmanında 3 puan almayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.50

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.74

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, zorlandığı maçtan 3 puan almayı başardı. Enner Valencia’nın 2 golüyle kazanan Fenerbahçe, şampiyonluk umutlarını devam ettirdi.