İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 15.01.2023

15 Ocak Pazar akşamı İtalya Serie A Ligi sahnesinde bizleri bekleyen 18. hafta mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Atalanta – Salernitana: MS 1, 1.22 (iddaa) – 1.40 (intobet) ; 15 Ocak Pazar akşamı Türkiye saati ile 20:00’da, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Atalanta ile Salernitana karşı karşıya gelecek. Atalanta geçtiğimiz hafta konuk olduğu Bologna deplasmanında, 1-0 geriden gelip 3 puanı almayı başardı. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 10 haftanın namağlup takımları arasında yer alan ve Napoli ile birlikte zirve mücadelesi veren Atalanta, son 7 haftada rakibine yetişemedi ve düşüş geçti. Üst üste alınan 3 mağlubiyetin ardından, Spezia ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Gasperini ve öğrencileri, 4 haftadır devam eden puan kayıplarına, Bologna karşısında dur dedi. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan ev sahibi, Koopmeiners ve Winther Hojlund’un golleriyle ikinci yarıda maçı çevirmeyi başardı. 31 puanla ligin 6. sırasında yer alan Atalanta, yeninden zirve yarışına dahil oldu diyebiliriz. Liderin 13 puan gerisinde kalan ev sahibi, bu hafta sahasında Salernitana’yı ağırlayacak. Salernitana, İtalya Serie A Ligi’nde son 5 haftayı galibiyet hasretiyle geçirdi. 5 haftalık fikstürden sadece 2 puan çıkarabilen Davide Nicola’nın öğrencileri, Cremonese ve Torino ile berabere kalırken, geri kalan 3 maçta ise Forentina, Monza ve Milan’a karşı mağlup oldu. Adım adım düşme hattına doru ilerleyen Salernitana, son 14 haftada sadece 1 kez kalesini gole kapatmayı başarabildi. 18 puanla 14. sıraya kadar gerileyen konuk ekibin, düşme hattıyla arasındaki puan farkı 9’a indi. Son hatalarda hem savunma hem de hücum hattında etkisiz kalan Salernitana, Atalanta deplasmanında puan adına zorlanacaktır. 4 haftalık galibiyet hasretine geçtiğimiz hafta son vermeyi başaran Atalanta, yeniden zirve yarışına dahil oldu. Gasperini ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta aldığı galibiyetle üzerindeki rehaveti atmayı başarırken, galibiyetlerine Salernitana karşısında devam edecektir.

Sassuolo – Lazio: MS 2, 1.91 (iddaa) – 2.22 (intobet) ; 15 Ocak Pazar günü Türkiye saati ile 14:30’da sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi 18. hafta mücadelesinde, Sassuolo ile Lazio karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport 2 ve S Sport Plus. Sassuolo’da son 6 hafta puan kayıplarıyla geçti. Alessio Dionisi ve öğrencileri, son 6 haftadan sadece 1 puan çıkarmayı başarırken, geri kalan 5 maçta mağlup olmaktan kurtulamadı. Üst üste puan kayıplarının ardından ev sahibinde tehlike çanlar çalmaya başladı. Düşme hattıyla arasında sadece 7 puan fark bulunan ev sahibi, Spezia’nın ardından düşme hattının en yakın rakibi. 17 hafta sonunda 4 kez sahadan galip ayrılmayı başaran Sassuolo, deplasmandan 1 galibiyet çıkarabilirken, iç sahada ise 8 haftanın 3’ünü galip tamamladı. İç saha etkisiyle düşme hattından uzak kalan ev sahibi, Lazio karşısında iç saha etkisini sürdürmek ve düşme hattından uzak kalmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde bu hafta Sassuolo deplasmanına konuk olacak olan Lazio, 2022 Dünya Kupası dönüşünde üst üste puan kayıpları yaşadı ve zirve yarışından uzak kaldı. Milli ara Sarri ve öğrencilerine yaramazken, maç ritmini kaybeden konuk ekip, son 3 haftada 8 puan kaybetti. İlk 14 haftadan sadece 2 mağlubiyet alan Lazio, ara dönüşü son3 haftada 2 kez mağlup oldu. Juventus ve Lecce deplasmanlarında alınan mağlubiyetlerin ardından, iç sahada Empoli’yi konuk eden ekip, 2-0 öne geçtiği mücadeleden 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Son 7 dakikaya kadar 2-0 önde girmeyi başaran Lazio, Serie A Ligi sahnesinde bir büyük hataya daha imza attı. 31 puanla 5. sıraya kadar gerileyen Lazio, zirvenin 13 puan gerisinde yer alıyor. Konuk ekip galibiyetlerine geri dönmek ve üst sıralardaki yerini korumak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır puan kayıpları yaşamasına rağmen üst sıralardaki iddiasını sürdüren Lazio, bu hafta Sassuolo deplasmanında galibiyete uzanacak ve tekrar eski günlerine geri dönecektir.

Roma – Fiorentina: KGVAR, 1.63 (iddaa) – 1.83 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nde 18. haftaya girilirken, iki ezeli rakip Roma ile Fiorentina karşı karşıya gelecek. 15 Ocak Pazar akşamı Türkiye saati ile 22:45’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Roma önce derbide harika bir geri dönüşe imza attı, ardından İtalya Kupası’nda Çeyrek Final biletini cebine koydu. Geçtiğimiz hafta Milan deplasmanında 2-0 geriden gelerek skoru 2-2’ye getiren Jose Mourinho’nun öğrencileri, ligde yenilmezlik serisini 4 haftaya çıkardı. İtalya Kupası’nda ise Genoa engelini Dybala’nın geçmeyi başardılar. 1-0’lık galibiyetle tur atlamayı başaran Roma, son 5 maçında namağlup bir performans ortaya koydu. Serie A Ligi’nin 7. sırasında yer alan ve lider ile arasında 13 puan fark buluna ev sahibi, son haftalardaki etkisiyle zirve takibini bırakmadı. İtalya Serie A Ligi’nin 17. haftasında Sassuolo’yu iç sahada 2-1 mağlup etmeyi başaran Fiorentina, 17 hafta sonunda puanını 23’e yükseltti ve 9. sırada yer aldı. 6 galibiyet, 5 beraberlik, 6 mağlubiyetle yoluna devam eden konuk ekip, son 6 haftadan 4 galibiyet aldı. Son haftalarda etkisini arttıran Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, üst sıra yarışına dahil olmayı başardı. Son 8 haftanın tamamında skor üretmeyi başaran konuk ekip, gol yollarındaki etkisini 2022 Dünya Kupası dönüşünde devam ettiriyor. Bu hafta Roma’ya deplasmanda konuk olacak olan Fiorentina, ezeli rakibi karşısında kazanarak, ligdeki iddiasını sürdürmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde vites yükselten Roma ve Fiorentina, etkisini sürdürmek istiyor. İki ezeli rakip için mücadele 3 puandan fazlasını ifade ediyor. İki takımında skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.79

intobet Bahis Oranı: 5.68