İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 15.01.2023

İddaa fikstüründe 15 Ocak Pazar akşamı yer alan, Fransa Ligue 1 ve İtalya Serie A Ligi maçlarını kupon haline getirdik. Kazanmanız dileğiyle.

Torino – Spezia: KGVAR, 1.75 (iddaa) – 1.98 (intobet) ; Torino ile Spezia, İtalya Serie A Ligi’nin 18. haftasında kozlarını paylaşacak. 15 Ocak Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak mücadele, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Kupası Son 16 eşleşmesinde Milan deplasmanına konuk olan Torino, Serie A Ligi’nin son şampiyonunu taraftarı önünde mağlup etmeyi başarırken, adını çeyrek finale yazdırdı. Büyük bir sürprize imza atan Ivan Juric’in öğrencileri, 69. dakikadan itibaren 10 kişi kalmasına rağmen, maçı uzatmalara taşıdı ve uzatmalarda Michel Adopo’nun tek golüyle tur biletini cebine koydu. Ligdeki etkisini kupaya taşıyan Torino, İtalya Serie A Ligi’nde ise 4 haftadır yenilmiyor. Sampdoria karşısında alınan 2-0’lık iç saha galibiyetinin ardından, Roma, Hellas Verona ve Salernitana ile berabere kaldılar. 17 haftadan 6 galibiyet, 5 beraberlik, 6 yenilgiyle 23 puan toplayan ev sahibi, ligin 10. sırasında yer alıyor. Torino, kupa dönüşü Spezia’ya karşı galibiyetlerine devam etmek için taraftarı önüne çıkacak. Spezia cephesinde deplasman kabusu devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde son 4 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koymasına karşın, küme düşme tehlikesinden henüz uzaklaşmayı başaramayan konuk ekip, deplasmanda 8 maçtan sadece 3 puan çıkarabildi ve ligin en kötü dış saha performansını sergiledi. Son 4 haftadan 1 galibiyet, 3 beraberlik alan Luca Gotti’nin öğrencileri, düşme hattından sadece 6 puan uzaklıkta yer alıyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Lecce ile golsüz berabere kalan Spezia, kendisi gibi son 4 haftada mağlup olmayan Torino karşısına deplasmanda çıkacak. Konuk ekibin düşme hattıyla puan farkını açmak için, deplasmandaki etkisini arttırması gerekli. Dış sahada sadece düşme hattındaki Hellas Verona’yı mağlup edebildiler. İtalya Serie A Ligi’nde son 4 haftayı yenilgisiz geçiren Torino ile Spezia kozlarını paylaşıyor. İki takımda bu sezonki en iyi performans grafiğiyle sahaya çıkacak. Tarafların 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyorum.

Lille – Troyes: MS 1, 1.22 (iddaa) – 1.40 (intobet) ; Fransa Ligue 1 sahnesinde yoluna 7. sırada devam eden Lille, 15 Ocak Pazar günü sahasında 13. sıradaki Troyes’i konuk edecek. beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak olan mücadele, Türkiye saati ile 15:00’te sahne alacak. Fransa Ligue 1’da ilk 18 haftayı 9 galibiyet, 4 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakan Lille, 31 puanla ligin 7. sırasında yer aldı. Ev sahibinin lider ile arasında 16 puan fark bulunuyor. Göreve sezon başında gelen Fonseca ile birlikte bir türlü zirve yarışına dahil olmayı başaramayan Lille, son 5 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koysa da, 2022 Dünya Kupası dönüşü galibiyet adına fazlasıyla zorlandı. Son 5 haftadan 3 beraberlik, 2 galibiyetle ayrılan ev sahibi, bu hafta sahasında Troyes’i konuk edecek. Kısa bir süre önce Fransa Kupası’nda rakibini iç sahada 2-0 mağlup etmeyi başaran ev sahibi, Troyes karşısında bir kez daha kazanmak istiyor. Fransa Ligue 1 sahnesinde alt sıralardan bir türlü kurtulmayı başaramayan Troyes, 4 hafta önce göreve Patrick Kisnorbo’yu getirirken, sadece Strasbourg deplasmanından galip çıkabildi. Teknik adam değişikliği henüz konuk ekipte puan kayıplarına çare olmadı diyebiliriz. Son 4 haftadan 2 mağlubiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle ayrılan Troyes, düşme hattından sadece 4 puan uzakta. Düşme hattındaki Strasbourg’a 2 hafta önce 3-2’lik skorla üstünlük kurmayı başaran konuk ekip, geçtiğimiz hafta ise sahasında Marsilya’ya 2-0 kaybetti. Marsilya karşısında pozisyon bulmakta zorlanan Patrick Kisnorbo’nun öğrencileri, savunmada ise önemli hatalara imza attı. İç sahada etkisiz kalan Troyes, Fransa Kupası’nda mağlup olduğu Lille deplasmanında, galibiyet adına zorlanmaya devam edecek gibi görünüyor. Fransa Ligue 1’de son 5 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Lille, Fransa Kupası’nda kısa bir süre önce mağlup etmeyi başardığı Troyes’e karşı bu kez Fransa Ligue 1’de kazanacak ve seriyi sürdürecektir.

Udinese – Bologna: MS 1, 1.71 (iddaa) – 2.00 (intobet) ; 15 Ocak Pazar günü İddaa fikstüründe bizleri bekleyen İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Udinese ile Bologna karşı karşıya gelecek. A Spor ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 17:00. İtalya Serie A Ligi’nin 17. haftasında Juventus deplasmanına konuk olan Udinese, yediği son dakika golüyle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Ev sahibi son dakikalara kadar iyi bir savunma performansı ortaya koyarken, bir anlık hata pahalıya mal oldu. Andrea Sottil ve öğrencileri, hücum hattında ise son derece etkisizdi. Son 9 haftanın tamamında puan kaybı yaşayan ev sahibi, 6 beraberlik, 3 mağlubiyetle Bologna karşısına çıkacak. Maç kazanmakta zorlanan Udinese, ilk haftalardaki etkisini kaybetti. İlk 8 haftadan 6 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle çıkmayı başaran konuk ekip, tam 9 haftadır galibiyete hasret. 25 puanla 8. sıraya kadar gerileyen Udinese, bu hafta iç sahada kötü gidişata son vermek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 17 haftayı 5 galibiyet, 4 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bırakan Bologna, 19 puanla 12. sıraya kadar geriledi. 2022 Dünya Kupası dönüşünde önce deplasmanda Roma’ya 1-0, ardından Atalanta’ya iç sahada 2-1’lik skorlarla mağlup oldular. Aranın ardından ligde adım adım alt sıralara gerileyen Bologna, sezon ortasında yaptığı teknik adam hamlesine rağmen, tehlike hattından kurtulamadı. Thiago Motta’nın göreve gelişiyle birlikte daha etkili olmayı başarsalar da, henüz üst sıralara yetişebilecek bir performans sergileyemediler. 17 maçın 15’inde kalesini gole kapatamayan Bologna, toplamda 28 gol yedi. Rakip filelere ise 21 gol gönderen konuk ekip, gol sorunu yaşamsa da, savunma zafiyetleriyle üst sıralardan uzak kaldı. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 8 haftaya damga vurmayı başaran Udinese, son 9 haftanın tamamında puan kaybetti. Eski günlerine geri dönmek isteyen ev sahibi, galibiyet hasretine Bologna karşısında son verecektir.

Toplam İddaa Oranı: 3.65

intobet Bahis Oranı: 5.54