İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 15.01.2023

15 Ocak Pazar günü Fransa Ligue 1’de sahne alacak mücadeleleri kupon haline getirdik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Rennes – PSG: İY 0, 2.17 (iddaa) – 2.50 (Bets10) ; 15 Ocak Pazar akşamı Fransa Ligue 1 sahnesinde bizleri, 4. sıradaki Rennes ile lider PSG’nin 3 puan mücadelesi bekliyor. 19. hafta karşılaşması Türkiye saati ile 22:45’te başlarken, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak. Rennes cephesinde 2022 Dünya Kupası dönüşü deplasmana kabusu devam ediyor. Milli aradan önce Fransa Ligue 1’e 11 maçlık yenilmezlik serisiyle damga vuran Bruno Genesio’nun öğrencileri, milli ara dönüşü deplasmanda Reims ve Clermont’a kaybetti. İç sahada ise Nice engelini 2-1’lik galibiyetle geçtiler. Son 3 haftadan 3 puan çıkarabilen ev sahibi, iç sahada yenilmezlik serisini 8 haftaya çıkarmayı başarırken, deplasmanda kaybedilen puanların ardından liderin 13 puan gerisine düştüler. Geçtiğimiz hafta Clermont deplasmanında 90 dakikayı 9 kişi tamamlayan ev sahibi, yediği son dakika golüyle mağlup oldu. 18 haftada 35 gol atan Rennes, ligin en golcü 3 takımından 1’i. Christophe Galtier ve öğrencileri, Fransa Ligue 12in 18. haftasında Angers’i sahasında konuk ederken, 2-0’lık galibiyetle güven tazeledi. Rakibine maç boyunca göz açtırmayan konuk ekip, Ekitike ve Messi’nin golleriyle galibiyete uzandı. Lens mağlubiyetinin etkilerini üzerinden çabuk atmayı başaran PSG, Fransa Ligue 1’de ilk 16 hafta namağlup bir performans ortaya koyarken, ilk mağlubiyetini en yakın rakibi Lens’e karşı deplasmanda almıştı. Ligi domine etmeyi başaran PSG, ilk mağlubiyetine rağmen en yakın rakibinin 6 puan üzerinde, liderliğine devam ediyor. 18 haftada 48 gol bulan konuk ekip, ligin en golcü takımı. Galtier’in göreve gelişiyle birlikte, Messi, Mbappe ve Neymar 3’lüsü harika bir uyum yakaladı. İç sahada 8 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Rennes, bu hafta evinde kazanarak lider ile puan farkını azaltmak istiyor. PSG ise sezonun ilk mağlubiyetinin ardından, ligde kazanarak güven tazeledi. Zorlu mücadelede iki takımında ilk 45 dakikada birbirlerine üstünlük şansı vermeyeceğini düşünüyorum.

Montpellier – Nantes: MS 2, 2.45 (iddaa) – 2.70 (Bets10) ; 15 Ocak Pazar akşamı İddaa fikstüründe yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, iki yakın rakip Montpellier ile Nantes karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak mücadele, beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından yayınlanacak. Montpellier cephesinde son 10 haftanın 9’u puan kayıplarıyla geçti. Göreve kısa bir süre önce Romain Pitau’yu getiren ev sahibi, teknik adam değişikliğine rağmen toparlanamadı. Son 10 haftada sadece Lorient’i mağlup edebilen ev sahibi, 3 hafta önce gelen 3 puanla toparlanmak adına umutlanırken, önce Marsilya karşısında alınan 2-1’lik yenilgi, ardından geçtiğimiz hafta Nice karşısında alınan 6-1’lik hezimetle birlikte yeniden düşüşe geçtiler. 2 haftadır savunmada zor anlar yaşayan Montpellier’in düşme hattıyla arasındaki puan farkı 3’e kadar indi. Son 10 haftada kalesini sadece 1 maçta gole kapatabilen ev sahibi, ligdeki en yakın rakibi Nantes’i sahasında konuk edecek. Fransa Ligue 1’in 18. haftasında Lyon deplasmanına konuk olan Nantes, evine 0-0’lık beraberlikle dönerken, ligdeki yenilmezlik serisini 4 haftaya çıkardı. Son 3 hafta kalesinde gole dahi geçit vermeyen Antoine Kombouare’nin öğrencileri, son 4 haftadan 3 beraberlik, 1 galibiyet aldı. UEFA Avrupa Ligi’nde boy gösteren ve Son 16 Play Off mücadelesi verecek olan konuk ekip, bu sezon iki kulvarda birden mücadele etmekte zorlandı. Avrupa etkisini lige taşımakta zorlanan Nantes, zorlu fikstürünün rahatlamasıyla birlikte, Ligue 1 sahnesinde yükselişe geçti. Son 8 haftada sadece 10 kişi kaldığı Reims deplasmanında mağlup olan ekip, kolay kolay maç kaybetmiyor. Fransa Ligue 1’de son 8 haftada sadece 1 kez mağlup olmasına rağmen, hale düşme hattından uzak kalmayı başaramayan Nantes, bu hafta en yakın rakibi Montpellier karşısında etkisini 3 puanla sürdürecektir.

Reims – Nice: KGVAR, 1.59 (iddaa) – 1.83 (Bets10) ; beIN SPORTS 4 ekranlarından 15 Ocak Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Reims ile Nice karşı karşıya gelecek. Reims cephesinde William Still etkisi devam ediyor. Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 8 hafta düşme potasından kurtulmayı başaramayan ev sahibi, göreve William Still’in gelmesiyle birlikte, son 10 haftada namağlup bir performans ortaya koydu. Son 10 haftadan 4 galibiyet, 6 beraberlik alan Reims, geçtiğimiz hafta Ajaccio deplasmanında seriyi 3 puanla taçlandırdı. Rakibini 1-0 mağlup etmeyi başaran ev sahibi, son 3 haftadan 7 puan çıkarmayı başardı. Hatalarını bir bir telafi eden Reims, 18 hafta sonunda 24 puanla 11. sıraya kadar yükseldi. Ev sahibi bu hafta seriyi Nice karşısında sürdürmek istiyor. Fransa Ligue 1’de ilk 17 haftadan 5 galibiyet, 6 beraberlik, 6 mağlubiyet çıkarabilen Nice, üst sıralardan Lucien Favre yönetiminde uzak kaldı. Rennes deplasmanında alınan 2-1’lik mağlubiyetin ardından çareyi teknik adam değişikliğinde arayan Nice, göreve geçtiğimiz hafta itibariyle Didier Digard’ı getirdi. Yeni hocasıyla sahasında Montpellier’i konuk eden Nice, yarım düzine golle 3 puana uzandı. Rakibine 6-1’lik üstünlük kurmayı başaran konuk ekip, bu sezonki en iyi performansını sergiledi. İlk ke bir maçta 6 gol bulan Nice, teknik adam değişikliğinin ardından harika bir galibiyetle moral depoladı. İki formda takımın mücadelesinde taraf bahsi oldukça güç. 10 maçtır kaybetmeyen Reims ile geçtiğimiz hafta 6 golle kazanmayı başaran Nice’ın karşı karşıya geleceği mücadelede, iki takımda skor üretmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 8.45

Bets10 Bahis Oranı: 12.35