TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kasımpaşa Fatih Karagümrük İddaa Tahmini 15.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan sürüyor. Fatih Karagümrük deplasmanda, Kasımpaşa’nın konuğu olacak. Mücadele saat 16.00’da başlayacak ve Beın Spors 1 kanalından ekranlara gelecek.

Kasımpaşa ve Fatih Karagümrük arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Kasımpaşa kazanır 2.26, beraberlik 3.94, Fatih Karagümrük kazanır ise 3.09 olarak açıklanmış. 

Kasımpaşa Alt Sıralarda

Kasımpaşa, Süper Lig’de son haftalarda önemli puan kayıpları yaşadı. Selçuk İnan yönetiminde çıktıkları 4 Süper Lig maçında sadece Alanyaspor karşısında kazanabildiler. Geçtiğimiz hafta sonu Vodafone Park’da Beşiktaş’a konuk olan İstanbul ekibi, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Süper Lig’de oynadığı son 7 maçta asdece 1 kez kazanabilen Kasımpaşa, düşme hattının 1 puan üzerinde. Bu hafta ise Fatih Karagümrük ile zorlu bir 90 dakikaya çıkacaklar. Maç öncesinde Kasımpaşa’da Bengali Koita ve Jeffrey Bruma kadroda yok. Mamadou Fall ve Raoul Petretta ise kart cezalısı.

Fatih Karagümrük Çıkışta

Fatih Karagümrük, son haftalarda önemli sonuçlar almaya başladı. Trabzonspor ve Kayserispor karşısında üst üste galibiyetler alan Kırmızı Siyahlılar, geçtiğimiz hafta ise Konyaspor ile 3-3 berabere kaldı. 3 kez öne geçmeyi başardılar ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Mame Diouf’un gollerine engel olamayan Fatih Karagümrük, Süper Lig’de oynadığı son 3 maçta 7 puan toplayarak dikkat çekti. Bu hafta ise İstanbul derbisinde Kasımpaşa’nın konuğu olacaklar. Maç öncesinde Fatih Karagümrük’de Mbaye Diagne’nin kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Kasımpaşa – Fatih Karagümrük Maç Bilgileri

Kasımpaşa – Fatih Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kasımpaşa’da Bengali Koita ve Jeffrey Bruma kadroda yok. Mamadou Fall ve Raoul Petretta ise kart cezalısı. Fatih Karagümrük’de Mbaye Diagne’nin kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Florent Hadergjonaj, Sadık Çiftpınar, Jeffrey Bruma, Raoul Petretta, Aytaç Kara, Valentin Eysseric, Mamadou Fall, Ahmet Engin, Stephane Bahoken, Bersant Celina

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Emiliano Viviano, Davide Biraschi, Ibrahim Dresevic, Rayyan Banniya Burak Kapacak, Kristijan Bistrovic, Otabek Shukurov, Matteo Ricci, Ebrima Colley, Fabio Borini, Colin Kazım Richards

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Kasımpaşa, son haftalarda oyun anlamında gelişme göstermeye başladı. Fatih Karagümrük ise son haftalarda hücumda çok üretken. Bol gollü maçlara imnza atıyorlar. Temposu yüksek bol bollü bir maç beklentim var. Hem Kasımpaşa hem de Fatih Karagümrük skor üretecektir. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.31

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.47

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Kasımpaşa, uzatma dakikalarında bulduğu golle 1 puanı kurtardı. Fatih Karagümrük ile 2-2 berabere kaldılar.