Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lille Troyes İddaa Tahmini 15.01.2023

Fransa Ligue 1 sahnesinde yoluna 7. sırada devam eden Lille, 15 Ocak Pazar günü sahasında 13. sıradaki Troyes‘i konuk edecek. beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak olan mücadele, Türkiye saati ile 15:00’te sahne alacak.

Bets10, Lille galibiyetine 1.40, beraberliğe 4.95, Troyes galibiyetine ise 8.20 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.61, 2.5 Alt 2.32 oran kazandırıyor.

Lille Galibiyet Peşinde

Fransa Ligue 1’da ilk 18 haftayı 9 galibiyet, 4 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakan Lille, 31 puanla ligin 7. sırasında yer aldı. Ev sahibinin lider ile arasında 16 puan fark bulunuyor. Göreve sezon başında gelen Fonseca ile birlikte bir türlü zirve yarışına dahil olmayı başaramayan Lille, son 5 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koysa da, 2022 Dünya Kupası dönüşü galibiyet adına fazlasıyla zorlandı. Son 5 haftadan 3 beraberlik, 2 galibiyetle ayrılan ev sahibi, bu hafta sahasında Troyes’i konuk edecek. Kısa bir süre önce Fransa Kupası’nda rakibini iç sahada 2-0 mağlup etmeyi başaran ev sahibi, Troyes karşısında bir kez daha kazanmak istiyor.

Troyes Maç Kazanmakta Zorlanıyor

Fransa Ligue 1 sahnesinde alt sıralardan bir türlü kurtulmayı başaramayan Troyes, 4 hafta önce göreve Patrick Kisnorbo’yu getirirken, sadece Strasbourg deplasmanından galip çıkabildi. Teknik adam değişikliği henüz konuk ekipte puan kayıplarına çare olmadı diyebiliriz. Son 4 haftadan 2 mağlubiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle ayrılan Troyes, düşme hattından sadece 4 puan uzakta. Düşme hattındaki Strasbourg’a 2 hafta önce 3-2’lik skorla üstünlük kurmayı başaran konuk ekip, geçtiğimiz hafta ise sahasında Marsilya’ya 2-0 kaybetti. Marsilya karşısında pozisyon bulmakta zorlanan Patrick Kisnorbo’nun öğrencileri, savunmada ise önemli hatalara imza attı. İç sahada etkisiz kalan Troyes, Fransa Kupası’nda mağlup olduğu Lille deplasmanında, galibiyet adına zorlanmaya devam edecek gibi görünüyor.

Lille – Troyes Maç Bilgileri

Lille – Troyes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 15:00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pierre Mauroy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lille takımında bu hafta Jonas Martin, Fonte, Bamba ve Gabriel Gudmundsson’un sakatlıkları bulunuyor.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Leonardo Jardim, Bafode Diakite, Jose Fonte, Alexsandro Ribeiro, Ismaily, Angel Gomes, Remy Cabella, Alan Virginius, Benjamin Andre, Adam Ounas, Jonathan David.

Troyes’in 11’i Belli mi?

Troyes’in muhtemel kadrosu: Gauthier Gallon, Thierno Balde, Erik Palmer-Brown, Adil Rami, Andreas Bruus, Rominigue Kouame, Rony Lopes, Yasser Larouci, Wilson Odobert, Ripart Renaud, Ike Ugbo.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son 5 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Lille, Fransa Kupası’nda kısa bir süre önce mağlup etmeyi başardığı Troyes’e karşı bu kez Fransa Ligue 1’de kazanacak ve seriyi sürdürecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.22

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.40

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lille iç sahada 3 puan hedefine tam 5 golle uzandı. Harika bir hücum performansı sergileyen ev sahibi, rakibi Troyes’e sadece 1 gol şansı tanıdı. Kazananları tebrik ederiz.