Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Monaco Ajaccio İddaa Tahmini 15.01.2023

Fransa Ligue 1 sahnesinde 19. hafta heyecanı yaşanırken, Monaco ile Ajaccio kozlarını paylaşacak. 15 Ocak Pazar günü fikstüründe yer alan mücadele Türkiye saati ile 19:05’te start alacak. Maçın yayın ekranı ise beIN SPORTS 4.

Rexbet, Monaco galibiyetine 1.42, beraberliğe 4.70, Ajaccio galibiyetine ise 8.20 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.77, 2.5 Alt 2.04 oran kazandırıyor.

Monaco 3 Maçtır Kaybetmiyor

Fransa Ligue 1’de ilk 18 haftayı 10 galibiyet, 4 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan Monaco, 34 puanla 5. sırada kendisine yer buldu. Üst sıraları bırakmayan Monaco, son 3 haftada namağlup bir performans sergiledi. Auxerre ve Brest karşısında üst üste galibiyetler almayı başaran Clement’in öğrencileri, geçtiğimiz hafta ise Lorient deplasmanından 2-2’lik beraberlikle döndü. İkinci yarıda 1-0 öne geçmeyi başaran Monaco, 2 dakika içerisinde 2 gol yedi ve son dakikalara geride girdi. Son dakikada Ben Yedder takımını mağlubiyetten kurtarmayı başarırken, ev sahibi üst sıralardaki iddiasını sürdürdü. Lider ile arasında 13 puan fark bulunan Monaco, iç sahada seriyi galibiyetle sürdürmek istiyor.

Ajaccio Düşme Tehlikesinde

Fransa Ligue 1’in yeni temsilcisi Ajaccio, 18 haftayı 4 galibiyet, 3 beraberlik, 11 mağlubiyetle geride bıraktı. Olivier Pantaloni ve öğrencileri, 15 puanla 16. sırada kendisine yer buldu. Bu sezon ilk kez üst üste 3 maçtan yenilgi almadan çıkmayı başaran Ajaccio cephesinde yükseliş kısa sürdü. Son 2 haftada Toulouse ve Reims karşısında mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan konuk ekip, 180 dakikadır skor üretmeyi başaramazken, kalesinde ise 3 gole engel olamadı. Düşme hattından sadece 1 puan uzakta yer alan Ajaccio, 18 hafta sonunda ise sadece 15 gol bulabildi.

Monaco – Ajaccio Maç Bilgileri

Monaco – Ajaccio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 19.05’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı . Mücadele Louis II Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monaco takımında Kevin Volland’ın sakatlığı bulunuyor. Ajaccio’da ise Mickael Barreto, Youssouf Kone, Romain Hamouma ve Yoann Touzghar’ın sakatlıkları devam ediyor.

Monaco’nun11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Caio Henrique, Benoit Badiashile, Axel Disasi, Eliot Matazo, Jean Lucas, Krepin Diatta, Wissam Ben Yedder, Breel Embolo, Takumi Minamino, Vanderson.

Ajaccio’nun 11’i Belli mi?

Ajaccio’nun muhtemel kadrosu: Benjamin Leroy, Clement Vidal, Chester Diallo, Mickael Alphonse, Kevin Spadanuda, Yanis Cimignani, Mohamed Youssouf, Mathieu Coutadeur, Thomas Mangani, Vincent Marchetti, Mounaim El Idrissy.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1 sahnesinde 3 haftadır maç kaybetmemeyi başaran Monaco, bu hafta ligin yeni temsilcisi Ajaccio ile karşı karşıya gelecek. Ev sahibi zor günler geçiren rakibi karşısında galip gelmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.24

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.42

Maç Sonucu: 7-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Monaco golcüleri Ajaccio savunmasına zor anlar yaşattı. Ev sahibi 7 golle 3 puana uzanırken, hezimetten kurtulamayan Ajaccio ise sadece 1 gol atabildi. Monaco galibiyetiyle bu hafta bizleri yanıltmadı.