Real Madrid Barcelona İddaa Tahmini 15.01.2023

İspanya Süper Kupası’nda final heyecanı yaşanacak. El Clasico derbisinde Real Madrid ile Barcelona karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 22.00’de Tivibu Spor 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Real Madrid ile Barcelona zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Real Madrid galibiyetinin 2.75, beraberlik tercihinin 3.70, Barcelona galibiyetinin ise 2.45 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Real Madrid Penaltılarla Güldü

Real Madrid, La Liga’da geçtiğimiz hafta 2. mağlubiyetini yaşadı. La Ceramica’da konuk oldukları Villarreal’e 2-1 kaybettiler. İspanya Süper Kupa yarı final maçında ise hafta içi Valencia ile karşı karşıya gelen Real Madrid, normal süresi ve uzatmaları 1-1 berabere biten maçı penaltılarla kazandı ve adını finale yazdırdı. Finalde ise Barcelona ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Real Madrid’de Lucas Vazquez, Aurelien Tchouameni ve David Alaba’nın sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor.

Barcelona Doludizgin

Barcelona, yoluna doludizgin devam ediyor. La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu Wanda Metropolitano’da Atletico Madrid’in konuğu olan Xavi’nin öğrencileri, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılmıştı. Ousmane Dembele’nin attığı tek golle 3 puanı alan Barcelona, en yakın takipçisi Real Madrid’in 3 puan önüne geçti. Geçtiğimiz hafta içi İspanya Süper Kupa yarı final maçında Real Betis’i penaltılarla geçmeyi başaran Barcelona, finalde Real Madrid’in rakibi oldu. Maç öncesinde Barcelona’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Real Madrid – Barcelona Maç Bilgileri

Real Madrid – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Tivibu Spor 1 kanalından Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Lucas Vazquez, Aurelien Tchouameni ve David Alaba’nın sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor.

Real Madrid'in11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Nacho Hernandez, Ferland Mendy, Federico Valverde, Eduardo Camavinga, Luka Modric, Rodrygo, Vinicius Junior, Karim Benzema

Barcelona'nın ilk 11'i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Sergi Roberto, Eric Garcia, Jules Kounde, Marcos Alonso, Frankie De Jong, Sergio Busquets, Pedri, Ousmane Dembele, Ansu Fati, Robert Lewandowski

İddaa Tahmini

Barcelona, La Liga’da lider konumda yer alıyor. Geçen hafta Atletico Madrid’i deplasmanda 1-0 mağlup ederek 3 puanı kaptılar ve Real Madrid’in 3 puan önüne geçtiler. Real Madrid ise La Liga’da oynadığı son maçta Villarreal’e kaybetmişti. İki takımda yarı finalde rakiplerini penaltılarla eledi. Real Madrid’de son dönemde bir düşüş söz konusu. Barcelona, rakibinden daha formda ve finalin favorisi. Xavi’nin ekibinden galibiyet bekliyorum. Real Madrid’i mağlup ederler ve Süper Kupa’da şampiyonluğa ulaşırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.14

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.45

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona, net bir galibiyet aldı. Real Madrid’i 3-1 mağlup eden Xavi’nin ekibi, Süper Kupa’da şampiyonluğa ulaştı.