Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Rennes PSG İddaa Tahmini 15.01.2023

15 Ocak Pazar akşamı Fransa Ligue 1 sahnesinde bizleri, 4. sıradaki Rennes ile lider PSG‘nin 3 puan mücadelesi bekliyor. 19. hafta karşılaşması Türkiye saati ile 22:45’te başlarken, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Rennes galibiyetine 5.35, beraberliğe 4.65, PSG galibiyetine ise 1.55 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.58, 2.5 Alt 2.39 oran kazandırıyor.

Rennes 9 Kişiyle Direnemedi

Rennes cephesinde 2022 Dünya Kupası dönüşü deplasmana kabusu devam ediyor. Milli aradan önce Fransa Ligue 1’e 11 maçlık yenilmezlik serisiyle damga vuran Bruno Genesio’nun öğrencileri, milli ara dönüşü deplasmanda Reims ve Clermont’a kaybetti. İç sahada ise Nice engelini 2-1’lik galibiyetle geçtiler. Son 3 haftadan 3 puan çıkarabilen ev sahibi, iç sahada yenilmezlik serisini 8 haftaya çıkarmayı başarırken, deplasmanda kaybedilen puanların ardından liderin 13 puan gerisine düştüler. Geçtiğimiz hafta Clermont deplasmanında 90 dakikayı 9 kişi tamamlayan ev sahibi, yediği son dakika golüyle mağlup oldu. 18 haftada 35 gol atan Rennes, ligin en golcü 3 takımından 1’i.

Lider PSG Güven Tazeledi

Christophe Galtier ve öğrencileri, Fransa Ligue 12in 18. haftasında Angers’i sahasında konuk ederken, 2-0’lık galibiyetle güven tazeledi. Rakibine maç boyunca göz açtırmayan konuk ekip, Ekitike ve Messi’nin golleriyle galibiyete uzandı. Lens mağlubiyetinin etkilerini üzerinden çabuk atmayı başaran PSG, Fransa Ligue 1’de ilk 16 hafta namağlup bir performans ortaya koyarken, ilk mağlubiyetini en yakın rakibi Lens’e karşı deplasmanda almıştı. Ligi domine etmeyi başaran PSG, ilk mağlubiyetine rağmen en yakın rakibinin 6 puan üzerinde, liderliğine devam ediyor. 18 haftada 48 gol bulan konuk ekip, ligin en golcü takımı. Galtier’in göreve gelişiyle birlikte, Messi, Mbappe ve Neymar 3’lüsü harika bir uyum yakaladı.

Rennes – PSG Maç Bilgileri

Rennes – PSG Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Roazhon Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rennes takımında bu hafta Warmed Omari ve Benjamin Bourigeaud kart cezalısı. Martin Terrier ve Santamaria’nın ise sakatlıkları devam ediyor PSG’de ise Marco Verratti, Mendes ve Presnel Kimpembe’nin sakatlıkları devam ediyor.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Doğan Alemdar, Loic Bade, Adrien Truffert, Hamari Traore, Arthur Theate, Xeka, Benjamin Bourigeaud, Flavien Tait, Martin Terrier, Gaetan Laborde, Arnaud Muinga.

PSG’nin 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos, Nordi Mukiele, Juan Bernat, Marquinhos, Vitor Ferreira, Chadaille Bitshiabu, Fabian Ruiz, Hugo Ekitike, Kylian Mbappe, Neymar.

İddaa Tahmini

İç sahada 8 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Rennes, bu hafta evinde kazanarak lider ile puan farkını azaltmak istiyor. PSG ise sezonun ilk mağlubiyetinin ardından, ligde kazanarak güven tazeledi. Zorlu mücadelede iki takımında ilk 45 dakikada birbirlerine üstünlük şansı vermeyeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.17

Bets10 Oranı: İY 0, Oran 2.50

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk yarısı golsüz beraberlikle geçilen mücadelede, ikinci yarı skoru belirleyen isim Hamary Traore oldu ve Rennes’i lider karşısında galibiyete taşıdı. Kazananları tebrik ederiz.