Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Torino Spezia Maç Tahmini 15.01.2023

Torino ile Spezia, İtalya Serie A Ligi‘nin 18. haftasında kozlarını paylaşacak. 15 Ocak Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak mücadele, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, 10. sıradaki Torino kazanır seçeneğine 1.68, beraberliğe 3.95, 17. sırada yer alan Spezia kazanır seçeneğine ise 5.30 oran belirlemiş durumda.

Torino’da Moraller Yüksek

İtalya Kupası Son 16 eşleşmesinde Milan deplasmanına konuk olan Torino, Serie A Ligi’nin son şampiyonunu taraftarı önünde mağlup etmeyi başarırken, adını çeyrek finale yazdırdı. Büyük bir sürprize imza atan Ivan Juric’in öğrencileri, 69. dakikadan itibaren 10 kişi kalmasına rağmen, maçı uzatmalara taşıdı ve uzatmalarda Michel Adopo’nun tek golüyle tur biletini cebine koydu. Ligdeki etkisini kupaya taşıyan Torino, İtalya Serie A Ligi’nde ise 4 haftadır yenilmiyor. Sampdoria karşısında alınan 2-0’lık iç saha galibiyetinin ardından, Roma, Hellas Verona ve Salernitana ile berabere kaldılar. 17 haftadan 6 galibiyet, 5 beraberlik, 6 yenilgiyle 23 puan toplayan ev sahibi, ligin 10. sırasında yer alıyor. Torino, kupa dönüşü Spezia’ya karşı galibiyetlerine devam etmek için taraftarı önüne çıkacak.

Spezia 4 Haftadır Kaybetmiyor

Spezia cephesinde deplasman kabusu devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde son 4 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koymasına karşın, küme düşme tehlikesinden henüz uzaklaşmayı başaramayan konuk ekip, deplasmanda 8 maçtan sadece 3 puan çıkarabildi ve ligin en kötü dış saha performansını sergiledi. Son 4 haftadan 1 galibiyet, 3 beraberlik alan Luca Gotti’nin öğrencileri, düşme hattından sadece 6 puan uzaklıkta yer alıyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Lecce ile golsüz berabere kalan Spezia, kendisi gibi son 4 haftada mağlup olmayan Torino karşısına deplasmanda çıkacak. Konuk ekibin düşme hattıyla puan farkını açmak için, deplasmandaki etkisini arttırması gerekli. Dış sahada sadece düşme hattındaki Hellas Verona’yı mağlup edebildiler.

Torino – Spezia Maç Bilgileri

Torino – Spezia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Torino takımında Pietro Pellegri, Ola Aina, Emirhan İlkan ve Valentino Lazaro’nun sakatlıkları devam ediyor. Spezia’da ise Jeroen Zoet’in sakatlığı devam ediyor.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Milinković-Savić, Demba Seck, Brian Bayeye, Alessandro Buongiorno, Rodriguez, Nikola Vlasic, Nemanja Radonjić, Sasa Lukic, Karol Linetty, Demba Seck, Marko Pjaca.

Spezia’nın 11’i Belli mi?

Spezia’nın muhtemel kadrosu: Jeroen Zoet, Jacopo Sala, Mattia Caldara, Jakub Kiwior, Dimitrios Nikolaou, Ethan Ampadu, Arkadiusz Reca, Kevin Agudelo, Mehdi Bourabia, Mbala N’Zola, Emanuel Gyasi.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde son 4 haftayı yenilgisiz geçiren Torino ile Spezia kozlarını paylaşıyor. İki takımda bu sezonki en iyi performans grafiğiyle sahaya çıkacak. Tarafların 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.75

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.98

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: M”Bala Nzola attı, Spezia deplasmandan 3 puanla ayrıldı. Konuk ekip deplasmanda haftalar sonra galip gelmeyi başarırken, Torino ise son haftalardaki etkisini Spezia karşısında sürdüremedi.