Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Udinese Bologna Maç Tahmini 15.01.2023

15 Ocak Pazar günü İddaa fikstüründe bizleri bekleyen İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Udinese ile Bologna karşı karşıya gelecek. A Spor ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 17:00.

intobet, Udinese galibiyetine 2.00, beraberliğe 3.45, Bologna galibiyetine ise 3.95 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.95, 2.5 Alt 1.86 oran kazandırıyor.

Udinese 9 Haftadır Kazanamıyor

İtalya Serie A Ligi’nin 17. haftasında Juventus deplasmanına konuk olan Udinese, yediği son dakika golüyle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Ev sahibi son dakikalara kadar iyi bir savunma performansı ortaya koyarken, bir anlık hata pahalıya mal oldu. Andrea Sottil ve öğrencileri, hücum hattında ise son derece etkisizdi. Son 9 haftanın tamamında puan kaybı yaşayan ev sahibi, 6 beraberlik, 3 mağlubiyetle Bologna karşısına çıkacak. Maç kazanmakta zorlanan Udinese, ilk haftalardaki etkisini kaybetti. İlk 8 haftadan 6 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle çıkmayı başaran konuk ekip, tam 9 haftadır galibiyete hasret. 25 puanla 8. sıraya kadar gerileyen Udinese, bu hafta iç sahada kötü gidişata son vermek istiyor.

Bologna Alt Sıralardan Kurtulamadı

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 17 haftayı 5 galibiyet, 4 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bırakan Bologna, 19 puanla 12. sıraya kadar geriledi. 2022 Dünya Kupası dönüşünde önce deplasmanda Roma’ya 1-0, ardından Atalanta’ya iç sahada 2-1’lik skorlarla mağlup oldular. Aranın ardından ligde adım adım alt sıralara gerileyen Bologna, sezon ortasında yaptığı teknik adam hamlesine rağmen, tehlike hattından kurtulamadı. Thiago Motta’nın göreve gelişiyle birlikte daha etkili olmayı başarsalar da, henüz üst sıralara yetişebilecek bir performans sergileyemediler. 17 maçın 15’inde kalesini gole kapatamayan Bologna, toplamda 28 gol yedi. Rakip filelere ise 21 gol gönderen konuk ekip, gol sorunu yaşamsa da, savunma zafiyetleriyle üst sıralardan uzak kaldı.

Udinese – Bologna Maç Bilgileri

Udinese – Bologna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve A Spor ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Dacia Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Udinese takımında Adam Masina’nın sakatlığı devam ediyor. Bologna cephesinde ise Gary Medel ve Nicolas Dominguez kart cezalısı. De Silvestri, Arnautovic, Zirkzee ve Bonifazi’nin ise sakatlıkları devam ediyor.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Destiny Udogie, Nehuen Perez, Tolgay Arslan, Enzo Ebosse, Sandi Lovric, Roberto Pereyra, Walace, Jaka Bijol, Gerard Deulofeu, Isaac Success.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Stefan Posch, Jhon Lucumi, Charalampos Lykogiannis, Adama Soumaoro, Andrea Cambiaso, Roberto Soriano, Lewis Ferguson, Denso Kasius, Nicola Sansone, Riccardo Orsolini.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 8 haftaya damga vurmayı başaran Udinese, son 9 haftanın tamamında puan kaybetti. Eski günlerine geri dönmek isteyen ev sahibi, galibiyet hasretine Bologna karşısında son verecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.71

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Bologna deplasmandan 3 puanla dönüyor. Devre arasına 1-0 önde girmeyi başaran Udinese, skor üstünlüğünü koruyamadı ve Bologna karşısında haftayı puansız kapattı.