TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ümraniyespor İstanbulspor Bahis Tahmini 15.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de düşme hattında yer alan iki takım karşı karşıya gelecek. Ümraniyespor ile İstanbulspor’un karşılaşacağı mücadele saat 13.30’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacak.

Ümraniyespor İstanbulspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Ümraniyespor kazanır 2.01, beraberlik 3.94, İstanbulspor kazanır ise 3.71 olarak açıklanmış.

Ümraniyespor’da Hedef 3 Puan

Ümraniyepor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Giresunspor deplasmanına konuk olan Recep Uçar’ın öğrencileri, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. Antonio Mrsicv’in golüyle kazanan Ümraniyespor, Süper Lig’de 3. Galibiyetini elde etti. Kümede kalma umutlarını devam ettiren Ümraniyespor, bu hafta ise son sıradaki İstanbulspor’u konuk edecek. Maç öncesinde Ümraniyespor’da Oğuz Gürbulak, Anış Demir ve Allyson kart cezalısı.

İstanbulspor’dan 1 Puan

İstanbulspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta 1 puan almayı başardı. İç sahada konuk ettikleri Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldılar. Valon Ethemi’nin penaltıdan attığı golle 1 puanı kurtaran Sarı Siyahlılar, Süper Lig’de son sırada yer alıyor. Geride kala n17 haftada sadece 3 galibiyet alabilen İstanbulspor’un en büyük düşme adaylarından biri olduğunu da belirtelim. Bu hafta ise Ümraniyespor deplasmanına konuk olacak İstanbulspor’un rakibi ile arasında sadece 2 puanlık fark var. Maç öncesinde İstanbulspor’da eksik bulunmuyor.

Ümraniyespor – İstanbulspor Maç Bilgileri

Ümraniyespor – İstanbulspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ümraniye Şehir Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ümraniyespor’da Oğuz Gürbulak, Anış Demir ve Allyson kart cezalısı.

Ümraniyespor'un ilk 11’i Belli mi?

Ümraniyespor’un muhtemel kadrosu: Serkan Kırıntılı, Ermir Lenjani, Tomislav Glumac Serkan Göksu, Allyson Santos, Isaac Sackey, Yonathan Del Valle, Antonio Mrsic, Adel Bettaieb, Idrissa Camara

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Duhan Aksu, Mehmet Yeşil, Oğuzhan Berber, Patrick Etoga Atchom, Ferhat Yazgan, Melih Kabasakal, Muammer Sarıkaya, İbrahim Yılmaz, Valon Ethemi, Jetmir Topalli

İddaa Tahmini

Ümraniyespor, geçen hafta konuk olduğu Ümraniyespor deplasmanında sürpriz yaptı. Rakbini 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular. Süper Lig’de bu hafta ise İstanbulspor’u konuk edecekler. İstanbulspor ise geçen hafta puan almayı başardı. İç sahada konuk ettikleri Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldılar. Süper Lig’de son sırada yer alan İstanbulspor, Süper Lig’in en büyük düşme adayı. Ümraniyespor’u bu hafta 3 puana yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.75

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.01

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Ümraniyespor, iç sahada beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. İstanbulspor’a 2-0 mağlup oldular ve Süper Lig’de son sıraya gerilediler.