LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Cadiz Elche İddaa Tahmini 16.01.2023

İspanya La Liga’da haftanın kapanış maçı. Cadiz iç sahada, Elche karşısında 3 puan arayacak. Mücadele saat 23.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Cadiz ve Elche arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Cadiz kazanır 1.98, beraberlik 3.40, Elche kazanır ise 4.15 olarak açıklanmış.

Cadiz’den 3. Galibiyet

Cadiz, La Liga’da 3. Galibiyetini geçtiğimiz hafta almayı başardı. Mestalla’da Valencia’nın konuğu olan Cadiz, rakibini 1-0 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. Sürpriz bir galibiyet alan Cadiz’e galibiyeti getiren gol, Ruben Alcaraz’dan geldi. Son sıradaki Elche’nin 11 puan önünde bulunan Cadiz, bu hafta Nuevo Mirandilla’da Elche’yi konuk edecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Cadiz’de Victor Chust, Jose Mari, Jon Ander Garrido ve Joseba Zaldu sakat olan isimler.

Elche Evinde Kaybetti

Elche, La Liga’da geçtiğimiz haftayı yine mağlubiyet ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri Celta Vigo’ya 1-0 mağlup oldular. La Liga’da üst üste 5 maçtır galibiyet alamayan Elche, bu maçlarda puan dahi çıkartamadı. Geride kalan 16 haftada henüz galibiyet alamayan Elche, ligin dibine demir atmış durumda. La Liga’nın en büyük düşme adayı olarak gösterilen Elche’de bu hafta Pedro Bigas kart cezalısı. Alex Collado, John Nwankwo ve Nicolas Fernandez Mercau’nun sakatlıkları devam ediyor.

Cadiz – Elche Maç Bilgileri

Cadiz – Elche Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.15’de S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon de Carranza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cadiz’de Victor Chust, Jose Mari, Jon Ander Garrido ve Joseba Zaldu sakat olan isimler. Elche’de bu hafta Pedro Bigas kart cezalısı. Alex Collado, John Nwankwo ve Nicolas Fernandez Mercau’nun sakatlıkları devam ediyor.

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Tomas Alarcon, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Jens Jonsson, Filip Malbasic, Lucas Perez

Elche'nin ilk 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Edhar Badia, Pedro Bigas, Diego Gonzalez, Antonio Barragan, Johan Mojica, Gerard Gumbau, Fidel Chaves, Omar Mascarell, Pere Milla, Guido Carrillo, Lucas Boye

İddaa Tahmini

Elche’de işler yolunda gitmiyor. La Liga’da bu sezon galibiyeti bulunmayan tek takım konumunda olan Elche, geride kalan 16 haftada sadece 4 puan toplayabildi. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Celta Vigo’ya 1-0 kaybettiler ve son 5 maçta puan alamadılar. Cadiz ise La Liga’da geçen hafta Mestalla’da Valencia’yı tek golle geçerek sürpriz yaptı. Kümede kalma umutlarını da devam ettirdiler. Cadiz, favori olan taraf. Elche’yi mağlup ederek çıkışını devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.70

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.98

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Cadiz, skor üstünlüğünü koruyamadı. İç sahada konuk ettikleri Elche ile 1-1 berabere kaldılar.