Alanyaspor Galatasaray İddaa Tahmini 17.01.2023

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu heyecanı devam ediyor. Alanyaspor evinde, Galatasaray karşısında sürpriz arayacak. Müacddeleyi saat 20.30’da A SPOR kanalından takip edebilirsiniz.

Alanyaspor ve Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Alanyaspor kazanır 3.86, beraberlik 3.86, Galatasaray kazanır ise 1.91 olarak açıklanmış.

Alanyaspor Sürpriz Peşinde

Alanyaspor, Türkiye Kupası’nda son 16 turunda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Francisco Farioli’nin öğrencileri, bir önceki turda TFF 1. lig ekibi olan Eyüpspor ile karşı karşıya geldi ve rakibini 3-2 mağlup ederek turu geçen taraf oldu. 4. turda ise Sakaryaspor’u 3 golle geçmişlerdi. Süper Lig’de ise geçen haftayı bay olarak geçen Akdeniz ekibi, bir önceki hafta ise Trabzonspor’u 5 golle geçerek dikkat çekmeyi başarmıştı. Özellikle son haftalarda golcü Ahmed Hassan, attığı gollerle Alanyaspor adına dikkat çekiyor. Galatasaray maçı öncesinde Alanyapsor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Galatasaray Doludizgin

Galatasaray, yoluna doludizgin devam ediyor. Hem Süper Lig’de hem de Ziraat Türkiye Kupası’nda yoluna devam eden Sarı Kırmızılılar, son 16 turunda Alanyaspor’a konuk olacak. Okan Buruk’un öğrencileri, bir önceki turda Keçiörengücü’nü tek golle 1-0 mağlup ederek turu geçmeyi başardı ve Alanyaspor’un rakibi oldu. Süper Lig’de ise geçtiğimiz hafta Hatayspor’u 4-0 mağlup eden Galatasaray, galibiyet serisini 8 maça çıkarttı ve liderliğini devam ettirdi. Alanyaspor karşısında turun favorisi olan Galatasaray’da Kazım Can Karataş’ın sakatlığı devam ediyor.

Alanyaspor – Galatasaray Maç Bilgileri

Alanyaspor – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve A SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Kazım Can Karataş’ın sakatlığı devam ediyor.

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Fatih Aksoy, Miha Mevlija, Jure Balkovec, Christian Borja, Joao Novais, Efkan Bekiroğlu, Leroy Fer, Daniek Candeias, Zinadine Ferhat, Ahmed Hassan

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Leo Dubois, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Sacha Boey, Lucas Torreira, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Berkan Kutlu, Dries Mertens, Bafetimbi Gomis

İddaa Tahmini

Galatasaray, bildiğimiz gibi Süper Lig’de lider konumda yer alıyor. Geçen hafta Hatayspor’u 4-0 ile geçerek liderliğini devam ettirdiler. Süper Lig’de tam 8 maçtır da kazandıklarını belirtelim. Alanaspor ise geçen haftayı bay olarak geçti. Bir önceki hafta ise iç sahada Trabzonspor’a karşı 5 golle kazanmışlardı. Galatasaray, maçın favorisi. Alanyaspor deplasmanında da kazanırlar ve turu geçerler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.77

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, 2 kulvarda da yoluna devam ediyor. Alanyaspor deplasmanında Nelsson ve Mertens’in golleriyle 2-1 kazanan Galatasaray, kupada çeyrek finale yükseldi.