Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Crystal Palace Manchester United İddaa Tahmini 18.01.2023

İngiltere Premier Lig’de üst üste 5 maçtır kazanan Manchester United deplasmanda, Crystal Palace’ın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 23.00’de Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Crystal Palace Manchester United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Crystal Palace kazanır 4.30, beraberlik 3.80, Manchester United kazanır ise 1.88 olarak açıklanmış.

Crystal Palace Deplasmanda Kaybetti

Crystal Palace, geçtiğimiz hafta haftayı Premier Lig’de yine mağlubiyet ile kapattı. Stamford Bridge’de konuk oldukları Chelsea’ye 1-0 kaybettiler. Son dönemde galibiyet almakta zorlanan Patrick Vieira’nın öğrencileri, Premier Lig’de oynadığı son 5 maçta sadece 1 kez kazanabildi. Yaşanan puan kayıplarının ardından Premier Lig’de 12. Sıraya kadar gerilediler. Bu hafta ise Selhurst Park’da Manchester United’ı konuk edecekler ve işleri çok zor. Karşılaşma öncesinde Crystal Palace’da Nathan Ferguson’un sakatlığı sürüyor.

Manchester United 5 Maçtır Kazanıyor

Manchester United, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Manchester derbisinde Manchester City ile karşı karşıya geldi. Old Trafford’da konuk ettikleri rakibini 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 mağlup eden Erik ten Hag’ın öğrencileri, Premier Lig’de üst üste 5. Galibiyetini aldı. Son haftalarda müthiş bir çıkış yakalayan Kırmızı Şeytanlar, bu hafta ise Crystal Palace deplasmanına konuk olacak. Maçın favorisi olarak gösterilen Manchester United’da Jadon Sancho’nun sakatlığı devam ediyor.

Crystal Palace – Manchester United Maç Bilgileri

Crystal Palace – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selhurst Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Crystal Palace’da Nathan Ferguson’un sakatlığı sürüyor. Manchester United’da Jadon Sancho’nun sakatlığı devam ediyor.

Crystal Palace'ın İlk 11'i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Vicente Guaita, Joel Ward, Joachim Andersen, Gary Cahill, Tyrick Mitchell, Cheick Doucoure, Eberechi Eze, Will Hughes, Luka Milivojevic, Wilfred Zaha, Jean-Philippe Mateta

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: David De Gea, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Lisandro Martinez, Luke Shaw, Casemiro, Fred, Christian Eriksen, Bruno Fernandes, Antony, Markus Rashford

İddaa Tahmini

Manchester United’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Old Trafford’da konuk ettikleri Manchester City’i 2-1 mağlup etmeyi başardılar. Premier Lig’de üst üste 5. Galibiyetini alan Manchester United, çıkışını devam ettiriyor. Crystal Palace ise geçen hafta Chelsea deplasmanında puan alamadı. Rakibine 1-0 mağlup oldular. Manchester United, maçın favorisi. Crystal Palace karşısında da kazanarak galibiyet serisini devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.59

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.88

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United, uzatmalarda yıkıldı. Crystal Palace ile 1-1 berabere kaldılar. Olise’nin frikik golü, görülmeye değerdi.