İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 17.01.2023

17 Ocak Salı günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

Wolverhampton – Liverpool: MS 2, 1.79 (iddaa) – 1.90 (Bets10) ; Wolverhampton, geçtiğimiz hafta  Anfield’da karşı karşıya geldiği Liverpool ile 2-2 berabere kaldı. Bu sonucun ardından FA CUP’da turu geçme umutlarını tekrar maçına taşıdılar. Premier Lig’de de son 4 maçta 7 puan toplayan Kurtlar, kümede kalma umutlarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu Molineux Ground’da konuk ettikleri West Ham’ı 1-0 mağlup etmeyi başarıdlar. Wolverhampton’a galibiyeti getiren gol ise Daniel Podence’den geldi. FA Cup 3. Tur tekrar maçında Liverpool’u konuk edecek Wolverhampton’da Pedro Neto ve Sasa Kaladzjic’in sakatlıkları devam ediyor. Liverpool, geçtiğimiz haftayı yine mağlubiyet ile kapattı. Premier Lig’de konuk oldukları Brighton deplasmanından 3-0’lık mağlubiyet ile döndüler. Kötü bir performans gösteren Jurgen Klopp’un öğrencileri, bir önceki hafta ise Brentford deplasmanında 3-1 kaybetmişti. Bu hafta FA Cup 3. Tur tekrar maçında Wolverhampton ile karşılaşackalar. Anfield’da konuk ettiği rakibi Wolverhampton ile 2-2 berabere kalan Liverpool, sürpriz bir sonuç almıştı. Bu kez rakibini mağlup ederek turu geçmek istiyorlar. Maç öncesinde Liverpool’da Joel Matip, Curtis Jones, Diogo Jota ve Luis Diaz’ın sakatlıkları sürüyor. Liverpool’da işler yolunda gitmiyor. FA Cup 3. Tur maçında Anfield’da Wolverhampton’ı konuk eden Jurgen Klopp’un ekibi, mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Alison’un maça damga vuran hatalarını da es geçmemek gerekiyor. Wolverhampton, hafta sonu Premier Lig’de West Ham’ı mağlup etti ve moral buldu. Molineux Ground’da bu kez FA Cup 3. Turunda Liverpool’u mağlup etmek içi oynayacaklar ama işleri yine de kolay değil. Liverpool’dan galibiyet bekliyorum. Wolverhampton’ı deplasmanda mağlup ederler ve turu geçerler.

Antalyaspor – Kayserispor: 02 (ç), 1.50 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda bir önceki turda Manisa FK ile karşı karşıya gelmişti. Rakibini tek golle 1-0 mağlup eden Akdeniz ekibi, turu geçmeyi başardı ve son 16 turuna adını yazdırdı. Son 16 turunda ise Kayserispor’u konuk edecekler. Süper Lig’de ise son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Antalyaspor, geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Giresunspor ile 2-2 berabere kaldı. Süper Lig’de oynadıkları son 4 maçtan da galibiyet çıkartamadılar. Maç öncesinde Antalyaspor’da Haji Wright’ın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası’nda önceki turlarda zayıf takımlarla karşı karşıya geldi. 3. turda Iğdır FK’yı 2-1, 4. turda ise Sivas Belediyespor’u 1-0 ile geçen Kayserispor, 5. turda ise Gençlerbirliği’ni konuk etmişti. Gençlerbirliği karşısında ise 2-0 kazanarak turu geçtiler ve son 16 turunda Antalyaspor’un rakibi oldular. Kayserispor’un daha önceki turların tamamını iç sahada oynadığını belirtelim. Süper Lig’de ise geçtiğimiz hafta sonu Sivasspor karşısında Oliver Kemen önderliğinde 4-1 kazanan Çağdaş Atan’ın öğrencileri, kötü gidişatı sona erdirdi ve moral buldu. Antalyaspor, Süper Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçen hafta sonu Giresunspor karşısında da kazanamadılar. Kayserispor ise geçen hafta Sivasspor’u 4 golle geçrek moral buldu ve uzun bir aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Kayserispor’u tura daha yakın olarak görüyorum. En azından Antalyaspor deplasmanında kaybetmezler.

Alanyaspor – Galatasaray: KGVAR, 1.39 (iddaa) – 1.57 (Bets10) ; Alanyaspor, Türkiye Kupası’nda son 16 turunda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Francisco Farioli’nin öğrencileri, bir önceki turda TFF 1. lig ekibi olan Eyüpspor ile karşı karşıya geldi ve rakibini 3-2 mağlup ederek turu geçen taraf oldu. 4. turda ise Sakaryaspor’u 3 golle geçmişlerdi. Süper Lig’de ise geçen haftayı bay olarak geçen Akdeniz ekibi, bir önceki hafta ise Trabzonspor’u 5 golle geçerek dikkat çekmeyi başarmıştı. Özellikle son haftalarda golcü Ahmed Hassan, attığı gollerle Alanyaspor adına dikkat çekiyor. Galatasaray maçı öncesinde Alanyapsor’da önemli bir eksik bulunmuyor. Galatasaray, yoluna doludizgin devam ediyor. Hem Süper Lig’de hem de Ziraat Türkiye Kupası’nda yoluna devam eden Sarı Kırmızılılar, son 16 turunda Alanyaspor’a konuk olacak. Okan Buruk’un öğrencileri, bir önceki turda Keçiörengücü’nü tek golle 1-0 mağlup ederek turu geçmeyi başardı ve Alanyaspor’un rakibi oldu. Süper Lig’de ise geçtiğimiz hafta Hatayspor’u 4-0 mağlup eden Galatasaray, galibiyet serisini 8 maça çıkarttı ve liderliğini devam ettirdi. Alanyaspor karşısında turun favorisi olan Galatasaray’da Kazım Can Karataş’ın sakatlığı devam ediyor. Galatasaray, bildiğimiz gibi Süper Lig’de lider konumda yer alıyor. Geçen hafta Hatayspor’u 4-0 ile geçerek liderliğini devam ettirdiler. Süper Lig’de tam 8 maçtır da kazandıklarını belirtelim. Alanaspor ise geçen haftayı bay olarak geçti. Bir önceki hafta ise iç sahada Trabzonspor’a karşı 5 golle kazanmışlardı. Galatasaray, maçın favorisi ama Alanyaspor hücumda üretken bir takım. Bu sebeple gollere yöneleceğim. Her iki takımdan da gol bekliyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.73

Bets10 Bahis Oranı: 5.36