Napoli Cremonese İddaa Tahmini 17.01.2023

Napoli evinde Cremonese‘yi konuk edecek. İtalya Kupası Son 16 mücadelesi 17 Ocak Salı akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alırken, TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

intobet, Napoli galibiyetine 1.26, beraberliğe 6.20, Cremonese galibiyetine ise 11.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.96, KGYOK 1.85 oran kazandırıyor.

Napoli Harikulade Performansını Sürdürdü

İtalya Serie A Ligi’nde bu sezon ilk 18 haftada Napoli rüzgarları esti. Spaletti önderliğinde 18 haftadan 15 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyete imza atan Napoli, en yakın rakibinin 9 puan üzerinde liderliğini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Juventus karşısında 5-1’lik galibiyete imza atan Napoli, en yakın rakibine karşı müthiş bir futbol ortaya koyarken, şampiyonluk yarışındaki iddiasını bizlere bir kez daha gösterdi. Adım adım şampiyonluğa yürüyen Napoli, UEFA Şampiyonlar Ligi ve İtalya Kupası’nda ise Son 16 mücadelesi verecek. Ev sahibi ligde karşı karşıya geldiği ve deplasmanda 4-1 mağlup etmeyi başardığı Cremonese karşısına, İtalya Kupası kapsamında çıkacak.

Cremonese Galibiyete Hasret

İtalya Serie A Ligi’nin 18. haftası iç sahada Monza’yı konuk eden Cremonese, kendisi gibi lige yeni yükselen rakibi karşısında 3-2’lik mağlubiyetten kurtulmayı başaramazken, ilk 18 haftanın tamamında puan kaybederek dibe vurdu. Ligin en alt sırasında yer alan konuk ekip, 7 beraberlik, 11 mağlubiyetle ligin en zayıf halkası haline geldi. Son 4 haftanın tamamında mağlup olmaktan kurtulamayan Cremonese, İtalya Kupası kapsamında ise Ternana ve Modena’yı mağlup etmeyi başardı. Napol ile Son 16 Turu’nda mücadele edecek olan konuk ekip, bu sezon teselliyi kupa galibiyetleriyle buldu. Napoli karşısında ise işleri çok zor. Ligde rakibine iç saha avantajına rağmen 4-1’lik skorla kaybeden Crempnese, Serie A Ligi’nin 18. haftasına damga vuran Napoli karşısında bir kez daha zorlanacaktır.

Napoli – Cremonese Maç Bilgileri

Napoli – Cremonese Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT Spor ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Min-Jae Kim, Mathias Olivera, Mario Rui, Andre Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Leo Oestigaard, Stanislav Lobotka, Giovanni Simeone, Hirving Lozano.

Cremonese’nin 11’i Belli mi?

Cremonese’nin muhtemel kadrosu: Ionut Radu, Emanuel Aiwu, Johan Vásquez, Valeri, Fiordaliso, Pickel, Emanuel Aiwu, Valzania, Okereke, Luca Zanimacchia, Jaime Báez.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 18 haftaya ambargo koyan Napoli, şampiyonluğun en güçlü adayı olarak yoluna devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Juventus karşısında müthiş bir galibiyet alan ve güven vermeye devam eden Napoli, rahat galibiyetlerine Cremonese karşısında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 1 (-2), Oran 2.46

intobet Oranı: MS 1 (-2), Oran 2.65

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Cremonese deplasmanda büyük bir sürprize imza attı. Normal süre 2-2’lik beraberlikle geçilirken, Serie A Ligi’nin lideri Napoli karşısında seri penaltılarla galibiyete uzandılar ve İtalya Kupası’nda yoluna devam ettiler.