Wolverhampton Liverpool İddaa Tahmini 17.01.2023

İngiltere FA Cup 3. Tur tekrar maçında, Wolverhampton ile Liverpool karşı karşıya gelecek. Saat 22.45’de başlayacak karşılaşmayı Tivibu Spor kanalından takip edebilirsiniz.

Wolverhampton ile Liverpool takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Wolverhampton galibiyetine 3.75, beraberlik tercihine 3.75, Liverpool galibiyetine ise 1.90 verildiğini görüyoruz.

Wolverhampton Tur Umutlarını Korudu

Wolverhampton, geçtiğimiz hafta  Anfield’da karşı karşıya geldiği Liverpool ile 2-2 berabere kaldı. Bu sonucun ardından FA CUP’da turu geçme umutlarını tekrar maçına taşıdılar. Premier Lig’de de son 4 maçta 7 puan toplayan Kurtlar, kümede kalma umutlarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu Molineux Ground’da konuk ettikleri West Ham’ı 1-0 mağlup etmeyi başarıdlar. Wolverhampton’a galibiyeti getiren gol ise Daniel Podence’den geldi. FA Cup 3. Tur tekrar maçında Liverpool’u konuk edecek Wolverhampton’da Pedro Neto ve Sasa Kaladzjic’in sakatlıkları devam ediyor.

Liverpool Turu Geçmek İstiyor

Liverpool, geçtiğimiz haftayı yine mağlubiyet ile kapattı. Premier Lig’de konuk oldukları Brighton deplasmanından 3-0’lık mağlubiyet ile döndüler. Kötü bir performans gösteren Jurgen Klopp’un öğrencileri, bir önceki hafta ise Brentford deplasmanında 3-1 kaybetmişti. Bu hafta FA Cup 3. Tur tekrar maçında Wolverhampton ile karşılaşackalar. Anfield’da konuk ettiği rakibi Wolverhampton ile 2-2 berabere kalan Liverpool, sürpriz bir sonuç almıştı. Bu kez rakibini mağlup ederek turu geçmek istiyorlar. Maç öncesinde Liverpool’da Joel Matip, Curtis Jones, Diogo Jota ve Luis Diaz’ın sakatlıkları sürüyor.

Wolverhampton – Liverpool Maç Bilgileri

Wolverhampton – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.45’de başlayacak ve Tivibu Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Molineux Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolverhampton’da Pedro Neto ve Sasa Kaladzjic’in sakatlıkları devam ediyor. Liverpool’da Joel Matip, Curtis Jones, Diogo Jota ve Luis Diaz’ın sakatlıkları sürüyor.

Wolverhampton'ın 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Max Kilman, Willy Boly, Conor Coady, Rayan Ait Nouri, Matheus Nunes, Joao Moutinho, Adama Traore, Daniel Podence, Goncalo Guedes, Raul Jimenez

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Ibrahima Konate, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Thiago, Darwin Nunez, Roberto Firmino, Mohamed Salah

İddaa Tahmini

Liverpool’da işler yolunda gitmiyor. FA Cup 3. Tur maçında Anfield’da Wolverhampton’ı konuk eden Jurgen Klopp’un ekibi, mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Alison’un maça damga vuran hatalarını da es geçmemek gerekiyor. Wolverhampton, hafta sonu Premier Lig’de West Ham’ı mağlup etti ve moral buldu. Molineux Ground’da bu kez FA Cup 3. Turunda Liverpool’u mağlup etmek içi oynayacaklar ama işleri yine de kolay değil. Liverpool’dan galibiyet bekliyorum. Wolverhampton’ı deplasmanda mağlup ederler ve turu geçerler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.79

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.90

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, tek golle kazandı. Molineux Ground’da Wolverhampton’ı 1-0 mağlup ettiler ve turu geçen taraf oldular.