Gaziantep FK Konyaspor İddaa Tahmini 19.01.2023

Ziraat Türkiye Kupası’nda Perşembe günü 2 maç var. Günün ilk maçında Gaziantep FK evinde, Konyaspor’u konuk edecek. Mücadele saat 17.30’da başlacak ve A SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Gaziantep FK ile Konyaspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Gaziantep FK galibiyetine 2.85, beraberlik tercihine 3.50, Konyaspor galibiyetine ise 2.60 verildiğini görüyoruz.

Gaziantep FK’da Moraller Bozuk

Gaziantep FK’da işler yolunda gitmiyor. Süper Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Gaziantep FK, geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Fenerbahçe’ye 2-1 mağlup olmuştu. Süper Lig’de galibiyet hasreti 8 maça çıkan Erol Bulut’un öğrencileri, bu hafta içi Türkiye Kupası mesaisine çıkacak. Son 16 turunda Konyaspor ile karşılaşacak olan Gaziantep FK’yı zor bir 90 dakika bekliyor. Bir önceki turda ise Gaziantep FK’nın Boluspor’u 3-1 mağlup etmeyi başardığını da belirtelim. Karşılaşma öncesinde Gaziantep FK’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Konyaspor’da İlhan Palut Görevden Alındı

Konyaspor’da hafta içi şok bir gelişme yaşandı. Teknik direktör İlhan Palut’un görevine son verildi. Geçtiğimiz hafta sonu Süper Lig’de Beşiktaş’ı konuk eden Yeşil Beyazlılar, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı .Süper Lig’de son dönemde ciddi puan kayıpları yaşayan Konyaspor, son 10 maçta sadece 1 galibiyet alabildi. Türkiye Kupası’nda ise bir önceki turda Bodrumspor’u 3-2 mağlup etmeyi başaran Konyaspor, adını son 16 turun yazdırdı ve son 16 turunda ise Gaziantep FK’nın rakibi oldu. Karşılaşma öncesinde Konyaspor’da eksik bulunmuyor.

Gaziantep FK – Konyaspor Maç Bilgileri

Gaziantep FK – Konyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.30’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gaziantep Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Günay Güvenç, Ardağ Kızıldağ, Alin Tosca, Ertuğrul Ersoy, Papy Djilobodji, Angelo Sagal, Marko Jevtovic, Matej Hanousek, Alexandru Maxim, Lazar Markovic, Joao Figueiredo

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Erhan Erentürk, Ahmet Oğuz, Francisco Calvo, Adil Demirbağ, Guilherme, Bruno Paz, Soner Dikmen, Robert Muric, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Mame Diouf

İddaa Tahmini

Gaziantep FK, Süper Lig’de haftalardır kazanamıyor. Geçen hafta Fenerbahçe’ye 2-1 kaybettiler ve seri 8 maça çıktı. Konyaspor’da ise teknik direktör İlhan Palut ile yollar ayrıldı. Konyaspor’da son haftaların formsuz takımlarından biri. Bu karşılaşmada gollere yöneleceğim. Her iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Normal süresi 0-0, uzatmaları ise 1-1 biten maçta turu geçen taraf Gaziantep FK oldu. Konyaspor’u penaltılarla mağlup ettiler ve çeyrek finale çıktılar.