Juventus Monza İddaa Tahmini 19.01.2023

Juventus ile Monza, 19 Ocak Perşembe akşamı Türkiye saati ile 23:00’te karşı karşıya gelecek. İtalya Kupası Son 16 mücadelesi, TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Juventus galibiyetine 1.58, beraberliğe 4.15, Monza galibiyetine ise 6.20 oran belirlenmiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.91, 2.5 Alt 1.89 oran kazandırıyor.

Juventus Ağır Yaralı

İtalya Serie A Ligi’ne 8’de 8 yaparak zirvenin en yakın takipçisi haline gelmeyi başaran Juventus, 8 haftalık fikstüre gol yemeden aldığı galibiyetlerle damga vurdu. Sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan ev sahibi, son haftalarda ise ligin en formda takımları arasında yer aldı. Geçtiğimiz hafta lider Napoli’ye deplasmanda konuk olan Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, sahadan 5-1’lik hezimetle ayrıldı. Zirvenin yeniden 10 puan gerisine düşen ev sahibi, 3. sıraya geriledi. 2. sıradaki yerini Milan’a kaybeden Juventus, derbi mağlubiyetinin etkilerini üzerinden kısa sürede atmak istiyor. İtalya Kupası Son 16 Turu’na doğrudan katılacak olan ev sahibi, ligde mağlup olduğu Monza ile kupada karşı karşıya gelecek. Ev sahibi ligdeki mağlubiyetin intikamını almak istiyor.

Monza Sürpriz Peşinde

İtalya Serie A Ligi’nde tarihinde ilk kez mücadele eden Monza, sezona iyi bir başlangıç yapamazken, göreve Raffaele Palladino’nun gelişiyle birlikte yükselişe geçti. Son 4 haftada namağlup bir performans sergileyen konuk ekip, Salernitana ve Cremonese karşısında galip gelmeyi başarırken, Fiorentina ve İnter ile berabere kaldı. Son 4 haftada 9 gol bulmayı başaran Monza, 21 puanla 13. sırada kendisine yer buldu. İtalya Serie A Ligi’nde mağlup etmeyi başaran Monza, çeyrek finalist olarak bir kez daha Juventus karşısına çıkacak. Konuk ekip ligde rakibine iç saha avantajıyla 1-0 galip gelmeyi başardı. Kupa serüvenine Frosinone galibiyetiyle başlayan Monza, galibiyetlerine Udinese karşısında devam etti. Son haftaların formda takımı Monza, Juventus deplasmanında sürpriz galibiyet arayacak.

Juventus – Monza Maç Bilgileri

Juventus – Monza Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT Spor ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus takımında Leonardo Bonucci, Juan Cuadrado, Paul Pogba, De Sciglio ve Dusan Vlahovic’in sakatlıkları devam ediyor. Monza’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Alex Sandro, Daniele Rugani, Danilo, Federico Gatti, Bremer, Manuel Locatelli, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Arkadiusz Milik.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Michele Di Gregorio, Luca Caldirola, Andrea Carboni, Samuele Birindelli, Marlon, Pablo Mari, Pepin, Andrea Barberis, Carlos Augusto Gianluca Caprari, Andrea Petagna.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 8 maçlık yenilmezlik serisini derbi mağlubiyetiyle kaybeden Juventus, Napoli’den aldığı ağır darbenin etkilerini üzerinden atmak istiyor. Juventus bu ağır mağlubiyeti İtalya Kupası’nda telafi edecek ve Monza’yı mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.37

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.58

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Juventus evinde Moise Kean ve Federico Chiesa’nn golleriyle kazandı. Ev sahibi Monza engelini kayıpsız geçerek İtalya Kupası’nda üst tıra çıkmayı başardı. Kazananlar tebrik ederiz.