Lazio Bologna Maç Tahmini 19.01.2023

TRT Spor ekranlarından 19 Ocak Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:00’de canlı yayınlanacak olan İtalya Kupası Son 16 mücadelesinde Lazio ile Bologna karşı karşıya gelecek.

intobet, Lazio galibiyetine 1.92, beraberliğe 3.55, Bologna galibiyetine ise 4.15 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.65, beraberliğe 3.03, konuk ekibe ise 3.80 oran veriyor.

Lazio Galibiyetlerine Geri Döndü

İtalya Serie A Ligi’dne ilk 18 haftayı 10 galibiyet, 4 beraberlik, 4 mağlubiyetle 34 puan toplamayı başarırken, kendisine 5. sırada yer buldu. Ev sahibi, 2022 Dünya Kupası dönüşü üst üste 3 maçta puan kayıpları yaşarken, geçtiğimiz hafta Sassuolo deplasmanında kötü gidişata son vermeyi başardı. Sassuolo deplasmanında Mattia Zaccagni ve Felipe Anderson’un golleriyle 2-0’lık galibiyete imza atan Lazio, hem savunmadaki hem de hücum hattındaki etkisiyle güven tazeledi. Bologna ile İtalya Serie A Ligi’nin ilk haftasında karşı karşıya gelen Sarri ve öğrencileri, rakibine iç sahada 2-1’lik üstünlük kurmayı başardı. Ev sahibi bu hafta galibiyetlerine devam ederek, kupada çeyrek final biletini cebine koymak istiyor. Lazio cephesinde Immobile’nin takıma dönmesiyle birlikte, ligde eski gücüne kavuşurken, yıldız isim bir kez daha sakatlandı.

Bologna Ligde Rahat Konumda

Geçtiğimiz hafta İtalya Serie A Ligi’nde Udinese deplasmanına konuk olan Bologna, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadeleden 2-1’lik galibiyetle ayrılmayı başarırken, 2 hafta sonra gelen 3 puan, konuk ekipte moralleri yerine getirdi. 2 hafta sonra gelen galibiyetle birlikte ligde puanını 22’ye çıkarmayı başarırken, düşme hattından uzak kalmaya devam etti. 18 haftada 6 galibiyet, 4 beraberlik, 8 mağlubiyete imza atan Bologna, 11. sıraya kadar yükseldi. Ligin orta sıralarında yer alan konuk ekip, İtalya Kupası kapsamında ise Cosenza Calcio ve Cagliari karşısında 1-0’lık galibiyetlere imza attı. Ligin ilk haftasında Lazio’ya deplasmanda kaybeden Thiago Motta’nın öğrencileri, Çeyrek Finalist olarak galibiyet peşinde olacak.

Lazio – Bologna Maç Bilgileri

Lazio – Bologna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT Spor ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio’da Ciro Immobile ve Mario Gila’nın sakatlıkları devam ediyor. Bologna cephesinde ise Lorenzo De Silvestri, Marko Arnautovic, Nicola Sansone, Kevin Bonifazi ve Joshua Zirkzee’nin sakatlıkları devam ediyor.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Alessio Romagnoli, Patric Gabarron, Matias Vecino, Felipe Anderson, Toma Basic, Pedro, Milinkovic-Savic, Adam Marusic, Matteo Cancellieri, Pedro.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Stefan Posch, Jhon Lucumi, Charalampos Lykogiannis, Adama Soumaoro, Andrea Cambiaso, Roberto Soriano, Lewis Ferguson, Denso Kasius, Musa Barrow, Riccardo Orsolini.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde üst sıraları zorlamaya devam eden Lazio, 3 haftalık puan kayıplarının ardından galip gelmeyi başardı. Lazio yükselişini İtalya Kupası’nda sürdürecek ve ligde mağlup ettiği Bologna karşısında bir kez daha kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.65

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.92

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lazio taraftarı önünde Felipe Anderson’un tek golüyle galibiyete uzandı. Ev sahibi İtalya Kupası’nda, Bologna engelini geçmeyi başardı ve bizleri yanıltmadı.