TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Adana Demirspor Giresunspor İddaa Tahmini 20.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan sürüyor. Haftanın açılış maçında Giresunspor deplasmanda, Adana Demirspor’un konuğu olacak. Mücadeleyi saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Adana Demirspor ile Giresunspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Adana Demirspor galibiyetinin 1.67, beraberlik tercihinin 4.26, Giresunspor galibiyetinin ise 5.35 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Adana Demirspor 3 Golle Kazandı

Adana Demirspor, geçtiğimiz hafta iç sahada Ankaragücü’nü konuk etti. Rakibi karşısında 3-1 kazanmayı başaran Vincenzo Montella’nın öğrencileri, bir önceki hafta alınan Başakşehir yenilgisini de unutturmuş oldu. Süper Lig’de taraftarı önünde oynadığı son 3 maçı da kazanmayı başaran Adana Demirspor’un bu sezon Süper Lig’de oynadığı hiçbir iç saha maçında da mağlubiyet yaşamadığını belirtelim. Bu hafta Giresunspor’u konuk edecek olan Adana Demirspor’da eksik bulunmuyor.

Giresunspor 3 Maçtır Kazanamıyor

Giresunspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta yine puan kaybetti. Konuk oldukları Antalyaspor deplasmanında 2-2 berabere kaldılar. Süper Lig’de oynadığı son 3 karşılaşmadan da puan kaybı ile ayrılan Karadeniz ekibi, son haftalarda düşüşe geçmiş durumda. Gaziantep FK galibiyetinden bu yana oynadıkları 3 maçta sadece 1 puan alabildiler. Öte yandan Giresunspor’un Süper Lig’de oynadığı son 15 maçta da kalesini göle kapatamadığını belirtelim. Bu hafta Adana Demirspor’a konuk olacak Giresunspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Adana Demirspor – Giresunspor Maç Bilgileri

Adana Demirspor – Giresunspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Semih Güler, Simon Deli, Jovan Manev, Badou Ndiaye, Gökhan İnler, Benjamin Stambouli, Henry Onyekuru, Emre Akbaba, Fredrik Gulbrandsen

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Hayrullah Bilazer, Alper Uludağ, Talha Ulvan, Erol Can Akdağ, Serkan Piçinciol, Robert Mejia, Serginho, Rahmetullah Berişbek, Hamidou Traore, Jorman Campuzano, Riad Bajic

İddaa Tahmini

Giresunspor, Süper Lig’de üst üste 3 maçtır kazanamıyor. Geçen hafta konuk oldukları Antalyaspor deplasmanında 2-2 berabere kaldılar. Bu 3 maçlık süreçte ise sadece 1 puan alabildiklerini belirtelim. Adana Demirspor ise geçen hafta önemli bir galibiyet aldı. Ankaragücü’nü 3-1 mağlup etmeyi başardılar. Vincenzo Montella’nın ekibi, taraftarı önünde çok etkili oynuyor. Giresunspor karşısında da kazanarak yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.47

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.67

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Adana Demirspor, iç sahada puan kaybetti. Giresunspor iyi direndi ve 10 kişi kaldığı maçtan 1 puan çıkarttı.