Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Leipzig Bayern Münih İddaa Tahmini 20.01.2023

Almanya Bundesliga‘nın lideri Bayern Münih, 20 Ocak Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:30’da, Leipzig deplasmanına konuk olacak. Zirve yarışını yakından ilgilendiren dev maç beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Leipzig galibiyetine 3.71, beraberliğe 4.27, Bayern Münih galibiyetine ise 1.86 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.42, KGYOK 2.80 oran kazandırıyor.

Leipzig Yakın Takipte

Leipzig, 2022 Dünya Kupası öncesi Almanya Bundesliga ve UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde iyi performans grafiğiyle dikkat çekiyor. Marco Rose’nin göreve gelişiyle birlikte tüm kulvarlarda yükselişe geçen ev sahibi, UEFA Şampiyonlar Ligi ve Almanya DFB Kupası’nda Son 16 biletini cebine koymayı başardı. Almanya Bundesliga’da ise son 8 hafta namağlup bir performans sergilediler. Son olarak Werder Bremen deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönmeyi başaran Leipzig, 4’te 4 yapmayı başarırken, son 8 haftadan ise 6 galibiyet, 2 beraberlik aldı. 28 puanla 3. sırada kendisine yer bulan ev sahibi, liderin 6 puan gerisinde yoluna devam ediyor. 2022 Dünya Kupası dönüşünde lider Bayern Münih karşısına çıkacak olan Leipzig, kazanarak zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor. Ev sahibinde 15 maçtan 12 gol atan Christopher Nkunku, harika gol istatistiğiyle dikkat çekiyor.

Bayern Münih Zirvede Emin Adımlarla

Almanya Bundesliga’nın lideri Bayern Münih, 2022 Dünya Kupası dönüşü Leipzig deplasmanına konuk olacak. Julian Nagelsmann ve öğrencileri, ilk 15 haftadan 10 galibiyet, 4 beraberlik, 1 mağlubiyetle 34 puan toplamayı başarırken, en yakın rakibinin 4 puan üzerinde yer aldı. Son 8 haftada maç kaybetmeyen konuk ekip, milli araya 6’da 6 yaparak girmeyi başardı. Bu sezon sadece Augsburg deplasmanında 1-0 mağlup olan Bayern Münih, aynı zamanda UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çıktığı 6 maçın tamamını kazanarak, grupta liderlik ipini göğüsledi. 15 haftada 49 gol bulmayı başaran konuk ekip, kalesinde ise sadece 13 gole izin verdi. Sezon başında Almanya Süper Kupa finalinde Leipzig’i mağlup etmeyi başaran Bayern Münih, ligdeki yakın rakibi karşısında bir kez daha kazanarak, zirvedeki yerini sağlamlaştırmak istiyor.

Leipzig – Bayern Münih Maç Bilgileri

Leipzig – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 vetivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leipzig’de Peter Gulacsi ve Christopher Nkunku’nun sakatlıkları devam ediyor. Bayern Münih takımında Bouna Sarr, Sadio Mane, Lucas Hernandez ve Noussair Mazraoui’nin sakatlıkları devam ediyor.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Willi Orban, Josko Gvardiol, Mohamed Simakan, Benjamin Henrichs, Emil Forsberg, Kevin Kampl, Xaver Schlager, David Raum, Timo Werner, Andre Silva.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Alphonso Davies, Josip Stanisic, Dayot Upamecano, Benjamin Pavard, Jamal Musiala, Leon Goretzka, Marcel Sabitzer, Joshua Kimmich, Choupo-Moting, Mathys Tel.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’nın lideri Bayern Münih, 2022 Dünya Kupası dönüşünde en yakın rakiplerinden Leipzig’e deplasmanda konuk olacak. İki kulvara birden damga vuran Bayern Münih, aradan galibiyetle dönecek ve liderliğini perçinleyecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.62

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda yenilmezlik serisini dev maçta korumayı başardı. Bayern Münih ilk yarıyı önde kapatırken, Leipzig ise ikinci yarıda beraberliği yakaladı. İki takımda galibiyet adına yeterli olamadı.