LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Mallorca Celta Vigo İddaa Tahmini 20.01.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Mallorca evinde, Celta Vigo karşısında 3 puan arayacak. Karşılaşma saat 23.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Mallorca Celta Vigo arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Mallorca kazanır 1.50, beraberlik 3.30, Celta Vigo kazanır ise 4.30 olarak açıklanmış. 

Mallorca İç Sahada Etkili

Mallorca, La Liga’da son haftalarda iç sahada önemli sonuçlar alıyor. Taraftarı önünde oynadığı son maçta Valladolid’i konuk eden Mallorca, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılmıştı. İç sahada oynadıkları son 3 maçta 7 puan toplayan Javier Aguirre’nin ekibi, La Liga’da orta sıralarda yer alıyor. Geçen hafta El Sadar’da konuk oldukları Osasuna karşısında vasat bir performans gösterdiler ve rakibine 1-0 kaybettiler. Bu hafta Celta Vigo’yu konuk edecek Mallorca’da önemli bir eksik yok.

Celta Vigo’dan 1 Puan

Celta Vigo, geçtiğimiz haftayı La Liga’da beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Balaidos’da Villarreal’i konuk eden Carlos Carvahal’ın ekibi, karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. La Liga’da oynadıkları son 4 maçtan da puan çıkartamayı başaran Celta Vigo’da moraller yerinde. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Celta Vigo, bu hafta konuk olacağı Mallorca deplasmanında da puan arayacak. Karşılaşma öncesinde Celta Vigo’da önemli bir eksik bulunmuyor

Mallorca – Celta Vigo Maç Bilgileri

Mallorca – Celta Vigo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 23.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Toralin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Martin Valjent, Antonio Raillo, Copete, Jaume Costa, Clement Grenier, Dani Rodriguez, Rodrigo Battaglia, Angel Rodriguez, Vedat Muriqi

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Carlos Dominguez, Lucas Olaza, Jeison Murillo, Fran Beltran, Augusto Solari, Franco Cervi, Iago Aspas, Carles Perez

İddaa Tahmini

Mallorca, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. Konuk oldukları Osasuna deplasmanında 1-0 kaybettiler. Celta Vigo ise iç sahada konuk ettiği Villarreal ile 1-1 berabere kaldı. La Liga’da oynadıkları son 4 maçı da kaybetmediler. Her iki takımda da hedef galibiyet. Mallorca’nın bu hafta işi kolay değil. Hem Mallorca’dan hem de Celta Vigo’dan gol beklentim var. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.94

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 2.20

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mallorca, haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Celta Vigo’yu 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular.