Marsilya Rennes Maç Tahmini 20.01.2023

İddaa fikstüründe 20 Ocak Cuma akşamı yer alan Fransa Kupası Son 32 mücadelesinde, Marsilya ile Rennes karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 23:10’da başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS 5 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Marsilya galibiyetine 2.25, beraberliğe 3.40, Rennes galibiyetine ise 3.10 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.90, 2.5 Alt 1.90 oran kazandırıyor.

Marsilya’dan Kritik Galibiyet

Fransa Ligue 1’in 19. haftasında Lorient’i iç sahada konuk eden Marsilya, 3 puana 3 golle uzanmayı başarırken, üst üste 6. galibiyetini alarak, zirveye bir adım daha yaklaştı. Igor Tudor ve öğrencileri, 2022 Dünya Kupası dönüşünde Fransa Ligue 1 sahnesine damga vuruyor. Ev sahibi son 6 maçtan galip çıkmayı başarırken, yenilmezlik serisini ise 7 haftaya çıkardı. Lider ile arasında sadece 5 puan fark bulunan Marsilya, bu sezon üst üste 4 maçta yaşadığı puan kayıplarının haricinde ilk 10 hafta ve son 7 haftadaki yenilmezlik serileriyle dikkat çekti. Kolay maç kaybetmeyen ev sahibi, Ligue 1 kapsamında iç sahada 1-1 berabere kaldığı Rennes ile Fransa Kupası’nda karşı karşıya gelecek. Tudor ve öğrencileri, galibiyetlerine kupa serüveninde devam etmek istiyor.

Rennes Zirve Yarışını Bırakmadı

Hamari Traore çok şık bir golle Rennes’i geçtiğimiz hafta lider PSG karşısında galibiyete taşırken, Bruno Genesio ve öğrencileri zirve yarışında yer almaya devam etti. Sahasında yıldızlar topluluğu PSG’yi 1-0 mağlup etmeyi başaran Rennes, lider ile arasındaki puan farkını 10’a indirdi. 2022 Dünya Kupası dönüşü ligde istikrardan uzak sonuçlara imza atan konuk ekip, Clermont deplasmanında aldığı mağlubiyeti tam anlamıyla unutturdu. 90 dakika sonunda ligin en golcü takımına sadece 1 isabetli şut şansı tanıyan konuk ekip, harika bir sınav verdi. 19 haftadan 11 galibiyet, 4 beraberlik, 4 mağlubiyetle 37 puan toplamayı başardılar. 19 haftada 36 gol bulmayı başaran Rennes, ligin en üretken takımları arasında yer alıyor. Hücum performansıyla sezon başından itibaren dikkat çeken konuk ekip, geçtiğimiz hafta ise iyi savunma performansıyla da dikkat çekti. Fransa Kupası’nda yoluna devam eden Rennes, Marsilya karşısında bu hafta Son 16 bileti arayacak.

Marsilya – Rennes Maç Bilgileri

Marsilya – Rennes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 23.10’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Velodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Samuel Gigot, Jonathan Clauss, Sead Kolasinac, Chancel Mbemba, Leonardo Balerdi, Matteo Guendouzi, Gerson, Jordan Veretout, Valentin Rongier, Alexis Sanchez.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Doğan Alemdar, Loic Bade, Adrien Truffert, Hamari Traore, Arthur Theate, Xeka, Benjamin Bourigeaud, Flavien Tait, Martin Terrier, Gaetan Laborde, Arnaud Muinga.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1 sahnesinde son 6 haftanın en formda takımları arasında yer almayı başaran Marsilya, üst üste galibiyetlerle zirveye yaklaştı. Rotasını Fransa Kupası’na çeviren ev sahibi, bu hafta karşısında lideri mağlup etmeyi başaran Rennes’i bulacak. İki formda takımın üst tur biletini kolay kolay bırakmayacağını ve mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.55

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Matteo Guendouzi attı, Marsilya evinde kazandı. Fransa Kupası’nda zorlu bir engeli geçmeyi başaran ev sahibi, Rennes’e gol şansı vermedi.