Bastia Lorient İddaa Tahmini 21.01.2023

Bastia ile Lorient karşı karşıya gelecek. Fransa Kupası Son 32 Turu‘nda sahne alacak mücadele, 21 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:00’de start alacak. Mücadeleye Armand Cesari-Furiani Stadı ev sahipliği yapacak.

Rexbet, Bastia galibiyetine 3.40, beraberliğe 3.25, Lorient galibiyetine ise 2.20 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.15, 2.5 Alt 1.70 oran kazandırıyor.

Bastia 4 Maçtır Kaybetmiyor

Fransa Kupası Son 32 Turu’nda mücadele edecek olan Bastia, 3 rakibini geçerek Lorient’in rakibi oldu. Ev sahibi Mezieres, Marnaval ve Evreux karşısında tur atlamayı başarırken, sadece Marnaval’a normal sürede üstünlük kurabildi. Fransa Ligue 2’de ise son 4 haftadan 3 galibiyet, 1 beraberlikle ayrılan Bastia, 5 maçlık galibiyet hasretinin ardından yükselişe geçti. 7. sıraya kadar yükselen ev sahibinin lider ile arasında 14 puan fark bulunuyor. Üst sıralardan uzak kalan Bastia, iki kulvarda birden galibiyet adına zorlandı. Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lorient karşısında tur bileti arayacak olan Bastia, son 4 haftada 4 gol atarken, kalesinde sadece 1 gol izin verdi. Ev sahibi yükselişe geçmeyi başarsa da, Lorient seviyesinde zorlanacaktır.

Lorient Üst Sıralardan Uzaklaştı

Regis Le Bris ve öğrencileri, Fransa Ligue 1’de son 8 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabildi. Fransa Ligue 1’de sezona fırtına gibi başlayan Lorient, ilk 10 haftadan 8 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. Üst sıralardaki rüştünü ispatlamayı başaran konuk ekip, son 9 haftada ise etkisini sürdüremedi. Son 9 haftada sadece en alt sıradaki Angers’i deplasmanda mağlup edebildiler. 3 hafta önce alınan galibiyetin ardından, Monaco ile iç sahada 2-2 berabere kalırken, Marsilya deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle döndüler. Lorient hücum hattında etkili olmayı başarsa da, savunmada aynı etkiyi gösteremedi. Son 7 haftanın 6’sında gol bulan Lorient, 7 haftadır kalesini gole ise kapatamadı. Fransa Kupası’nda teselli arayacak olan konuk ekip, alt ligde mücadele eden Bastia karşısında galibiyet arayacak.

Bastia – Lorient Maç Bilgileri

Bastia – Lorient Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Armand Cesari-Furiani Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bastia takımında Frank Magri’nin sakatlığı bulunuyor. Lorient cephesinde Yvon Mvogo ve Julien Laporte’nin sakatlıkları devam ediyor.

Bastia'nın 11’i Belli mi?

Bastia’nın muhtemel kadrosu: Johny Placide, Drame, Van Den Kerkhof, Sainati, Tavares, Vicent, Lamonge, Kaiboue, Durcrocq, Alfarela, Djoko.

Lorient’in 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Vito Mannone, Montassar Talbi, Julien Laporte, Vincent Le Goff, Dango Ouattara, Enzo Le Fee, Julien Ponceau, Theo Le Bris, Gedeon Kalulu, Teremas Igoboras Moffi, Armand Lauriente.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son 9 hafta düşüşe geçmesine rağmen, üst sıralarda yer almaya devam eden Lorient, ligdeki kötü gidişatını Fransa Kupası’nda sonlandıracak ve Bastia karşısında galip gelecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.93

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.20

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lorient deplasmanda Bastia engelini aşmakta zorlandı. Normal süre ve uzatmalar eşitlikle sonuçlanırken, seri penaltılarda gülen taraf Lorient oldu.