LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Espanyol Real Betis İddaa Tahmini 21.01.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Espanyol iç sahada, Espanyol karşısında 3 puan arayacak. Mücadele saat 18.15’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Espanyol ve Real Betis arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Espanyol kazanır 2.75, beraberlik 3.25, Real Betis kazanır ise 2.70 olarak açıklanmış.

Espanyol 3 Puanı Kaptı

Espanyol, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Getafe deplasmanından 3 puan ile dönmeyi başardı. Joselu önderliğinde Getafe deplasmanında 2-1 kazanan Diego Martinez’in öğrencileri, La Liga’da 7 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Bu sezon La Liga’da 3. kez galibiyet sevinci yaşayan Espanyol’un düşme hattının üzerine çıkmayı başardığını da belirtelim. Bu hafta ise iç sahada Real Betis’i konuk edecekler. Maç öncesinde Espanyol’da Keidi Bare ve Adria Pedrosa’nın sakatlıkları sürüyor. 

Real Betis’de İlk 4 Umutları 

Real Betis, geçtiğimiz hafta sonu İspanya Süper Kupası maçında Barcelona ile karşı karşıya geldi. Rakibine penaltı atışları ile mağlup olan Real Betis, kupaya yarı finalde veda etti. La Liga’da ise son maçta Rayo Vallecano deplasmanında 2-1 kazanarak 3 puanın sahibi olmuşlardı. Puanını 28’e yükselten Manuel Pellegrini’nin öğrencileri, 4. sıradaki Atletico Madrid ile de puanlarını eşitledi. Bu hafta Espanyol deplasmanına konuk olacak Real Betis’de Luiz Felipe kart cezalısı. Juanmi ve Juan Cruz’un ise sakatlıkları bulunuyor. 

Espanyol – Real Betis Maç Bilgileri

Espanyol – Real Betis Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 18.15’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RCDE Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Espanyol’da Keidi Bare ve Adria Pedrosa’nın sakatlıkları sürüyor. Real Betis’de Luiz Felipe kart cezalısı. Juanmi ve Juan Cruz’un ise sakatlıkları bulunuyor. 

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Aleix Vidal, Adria Giner, Leandro Cabrere, Ribaudo, Sergi Darder, Oscar Melendo, Yangel Herrera, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Joselu

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, German Pezzella, Victor Ruiz, Luiz Felipe, Alex Moreno, Guido Rodriguez, William Carvalho, Joaquin, Luiz Henrique, Sergio Canales, Borja Iglesias

İddaa Tahmini

Real Betis, geçen hafta La Liga’da maç oynamadı. Süper Kupa yarı finalinde Barcelona’ya elendiler. La Liga’da oynadıkları son maçta ise Rayo Vallecano deplasmanında 2-1 kazanmışlardı. Espanyol ise geçen hafta önemli bir galibiyet alarak moral buldu. Getafe’yi deplasmanda 2-1 mağlup ederek 3 puanı kaptılar. La Liga’da tam 7 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşadıklarını da belirtelim. Her iki takımda hücumda üretken. Gollü bir maç izleriz. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.64

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Espanyol, bu sezon ilk kez üst üste 2. Galibiyetini aldı. Real Betis’i iç sahada 1-0 mağlup ettiler.