TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Antalyaspor İddaa Tahmini 21.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Galatasaray evinde, Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Galatasaray Antalyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Galatasaray kazanır 1.40, beraberlik 5.35, Antalyaspor kazanır ise 8.45 olarak açıklanmış.

Galatasaray’da İşler Yolunda 

Galatasaray’da işler yolunda gidiyor. Yoluna Süper Lig ve Türkiye Kupası olmak üzere 2 kulvarda da devam eden Galatasaray, hafta içi Türkiye Kupası’nda tur atlamayı başardı. Son 16 turunda karşı karşıya geldikleri Alanyaspor’u 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldiler. Süper Lig’de ise Hatayspor’u 4-0 mağlup etmeyi başaran Sarı Kırmızılılar, galibiyet serisini de 8 maça çıkarttı. Süper Lig’de en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 4 puan önünde yer alan Galatasaray, bu hafta Antalyaspor’u konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Galatasaray’da Kazım Can Karataş’ın sakatlığı sürüyor. 

Antalyaspor’da Puan Kayıpları 

Antalyaspor, Süper Lig’de galibiyet hasretini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Giresunspor’u konuk eden Akdeniz ekibi, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Üst üste 5 maçtır puan kaybı yaşayan Antalyaspor, düşme hattına da iyice yaklaşmış durumda. Düşme hattında yer alan Hatayspor’un sadece 1 puan üzerindeler. Hafta içi Türkiye Kupası’nda Kayserispor’u konuk eden Nuri Şahin’in ekibi, uzatmalarda rakibine 2-0 kaybetti ve Türkiye Kupası’na veda etti. Bu hafta ligde Galatasaray’a konuk olacak Antalyaspor’da Haji Wright sakat. Fernando ise kart cezalısı. 

Galatasaray – Antalyaspor Maç Bilgileri

Galatasaray – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Kazım Can Karataş’ın sakatlığı sürüyor. Antalyaspor’da Haji Wright sakat. Fernando ise kart cezalısı. 

Galatasaray'ın 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Patrick Van Aanholt, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Sacha Boey, Lucas Torreira, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Berkan Kutlu, Dries Mertens, Mauro İcardı

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Alperen Uysal, Bünyamin Balcı, Fedor Kudryashov, Ömer Toprak, Güray Vural, Ufuk Akyol, Fredy, Hakan Özmert, Houssam Ghacha, Luiz Adriano, Sam Larsson

İddda Tahmini

Galatasray’da işler yolunda gidiyor. Süper Lig’de üst üste 8. galibiyetini elde eden Sarı Kırmızılılar, geçen hafta Hatayspor’u 4 golle geçmişti. Türkiye Kupası’nda da Alanyaspor deplasmanında 2-1 kazanan Galatasaray, adını çeyrek finale yazdırdı. Antalyaspor’da ise gidişat iyi değil. Süper Lig’de oynadıkları son 4 maçta da galibiyet alamadılar. Geçen hafta Giresunspor ile 2-2 berabere kalmışlardı. Galatasaray’dan rahat bir galibiyet bekliyorum. Antalyaspor’u farklı geçerler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.73

Bets10 Oranı: H1, Oran 2.02

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, liderliğini ve galibiyet serisini devam ettirdi. Antalyapsor’u 2-1 mağlup ettiler ve galibiyet serisini 9 maça çıkarttılar.