İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 21.01.2023

2022 Dünya Kupası dönüşünde Almanya Bundesliga sahnesinde 16. hafta heyecanı başlıyor. 21 Ocak Cumartesi oynanacak mücadeleleri kupon haline getirdik. Bol şanslar.

Wolfsburg – Freiburg: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 1.72 (intobet) ; Almanya Bundesliga’da zirvenin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden Freiburg, 21 Ocak Cumartesi akşamı Wolfsburg deplasmanına konuk olacak. beIN CONNECT ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 17:30. Wolfsburg, Almanya Bundesliga’da son haftalara üst üste galibiyetlerle damga vurdu. Ev sahibinde 7 haftalık yenilmezlik serisi, 4 maçlık galibiyet serisi, Niko Kovac ve öğrencilerini üst sıralara taşıdı. Son 4 haftada Bochum, Mainz 05, Dortmund ve Hoffenheim’ı mağlup etmeyi başaran ev sahibi, 4 maçta 11 gol bulurken, kalesinde 1 gole izin verdi. Sezona iyi bir başlangıç yapamayan Wolfsburg, son haftalardaki etkisiyle 7. sıraya kadar yükseldi. 2022 Dünya Kupası öncesinde Hoffenheim’ı deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başaran ev sahibi, liderin en yakın takipçisi Freiburg’u sahasında konuk edecek. Wolfsburg bu hafta kazanarak, zirve yarışına bir adım daha yakınlaşmak istiyor. Almanya Bundesliga’nın 15. haftasında Union Berlin’i iç sahada konuk eden Freiburg, üst sıralardaki en yakın rakiplerinden birine 4-1’lik üstünlük kurmayı başardı. Konuk ekip zirvenin en yakın takipçisi olarak harika bir galibiyete imza attı. Leipzig deplasmanındaki mağlubiyeti kısa sürede unutturmayı başaran Christian Streich’in öğrencileri, son 5 haftadan 4 galibiyet çıkardı. Liderle arasında sadece 4 puan fark bulunan konuk ekip, ilk 15 haftadan ise 9 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı. Freiburg bu sezon sadece Bayern Münih, Dortmund ve Leipzig karşısında mağlup oldu. UEFA Avrupa Ligi’nde namağlup bir performans grafiği ortaya koyan konuk ekip, Son 16 mücadelesi verecek. Konuk ekip iki kulvarda birden çok formda. Almanya Bundesliga’da 4 maçtır kazanan, 7 haftadır ise maç kaybetmeyen Wolfsburg ile zirve iddiasını sürdüren Freiburg karşı karşıya gelecek. İki güçlü ve formda takımın mücadelesinde, karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

Frankfurt – Schalke 04: H1, 1.72 (iddaa) – 1.98 (intobet) ; İddaa fikstüründe 21 Ocak Cumartesi akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Eintracht Frankfurt ile Schalke 04 karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da 15. haftayı Mainz 05 deplasmanında 1-1’lik beraberlikle geride bırakan Eintracht Frankfurt, yenilmezlik serisini 3 haftaya çıkarmayı başardı ve liderin 7 puan gerisinde, 4. sırada kendisine yer buldu. Geçen sezon ligde üst sıralardan uzak kalmasına karşın, UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğuyla doğrudan UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı başaran Oliver Glasner’in öğrencileri, yeni sezonda ise iki kulvarda birden etkili olmayı başardı. Devler sahnesinde Son 16 mücadelesi verecek olan Frankfurt, Bundesliga sahnesinde ise 15 haftadan 8 galibiyet, 3 beraberlikle 27 puan toplamayı başardı. Son 3 haftadan 7 puanla ayrılan ev sahibi, 15 hafta sonunda 32 gole ulaşırken, Bayern Münih’in ardından ligin en iyi hücum performansını sergiledi. Almanya Bundesliga’nın en zayıf halkası Schalke 04, 2022 Dünya Kupası dönüşünde Frankfurt deplasmanına konuk olacak. Lige geri dönmeyi başarsa da, ilk 15 haftada en alt sıradan kurtulmayı başaramayan konuk ekipte, Thomas Reis hamlesi yeterli olmadı. Teknik adam değişikliğine rağmen maç kazanmakta zorlanan ekip, Mainz 05 ve Bochum dışında hiçbir rakibi karşısında galip gelemedi. 15 haftadan 2 galibiyet, 3 beraberlik, 10 mağlubiyet alan Schalke 04, kalesinde 32 gole engel olamazken, rakip filelere ise sadece 13 gol gönderebildi. Hem savunma hem de hücum performansıyla güven vermekten çok uzakta kalan Schlake 04, milli ara öncesi iç sahada Bayern Münih’e 2-0’lık net bir skorla kaybederek, kötü gidişatını sürdürdü. Almanya Bundesliga’da zirve takibini sürdüren Frankfurt, bu hafta tarafı önünde Schalke 04’ü zorlanmadan mağlup edecektir. Ev sahibinin ligin en zayıf halkası karşısında hata yapmayacağını düşünüyorum.

Union Berlin – Hoffenheim: MS 1, 1.95 (iddaa) – 2.25 (intobet) ; Union Berlin sahasında Hoffenheim’ı konuk edecek. 21 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga’nın 16. hafta mücadelesi, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Union Berlin liderlik koltuğunu kaybetti. Almanya Bundesliga’da ilk 10 haftanın en büyük sürprizine imza atan Union Berlin, 7 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle liderlik ipini göğüsledi. Urs Fischer ve öğrencileri, son 5 haftadan ise sadece 1 galibiyet çıkarabildi ve liderlik koltuğunu kaybetti. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off mücadelesi verecek olan ev sahibi, iki kulvarda birden etkili olmayı başardı. Almanya Bundesliga sahnesinde 3 maçtır galip gelmeyi başaramayan Union Berlin, liderin 7 puan gerisine düştü. Son olarak Freiburg deplasmanında 10 kişi kalan ve sahadan 4-1’lik mağlubiyetle ayrılan Union Berlin, milli ara dönüşünde kötü gidişata son vermek istiyor. 15 maçta 24 gol atan ev sahibi, kalesinde ise 20 gole engel olamadı. İç sahada namağlup bir lig karnesi ortaya koyan Union Berlin, taraftarı önünde güven vermeyi başardı. Hoffenheim cephesinde galibiyet hasreti 5 haftaya çıktı. Almanya Bundesliga’da ilk 10 hafta iyi bir performans grafiği ortaya koyan Hoffenheim, son 5 haftaya kadar üst üste 2 mağlubiyet dahi almazken, son 5 haftanın tamamında puan kaybetti. Son olarak iç sahada Wolfsburg’a 2-1’lik skorla yenilen Andre Breitenreiter’in öğrencileri, son 5 haftadan 1 puan çıkarabildi. 11. sıraya kadar gerileyen konuk ekip, üst sıra yarışından koptu. Son 5 haftada sadece Köln deplasmanından 1 puan çıkarabilen konuk ekip, Bayern Münih, Leipzig, Frankfurt ve Wolfsburg karşısında ise mağlubiyetlerden kurtulamadı. Milli ara öncesi ligin en zayıf 5 haftalık performanslarından birini sergileyen Hoffenheim, güven vermekten uzak kaldı. Almanya Bundesliga’ya namağlup iç saha performansıyla damga vuran ve zirve takibini bırakmayan Union Berlin, milli aradan galibiyetle dönmeyi başaracak ve zirve ile puan farkının açılmasını engelleyecektir.

Toplam İddaa Oranı: 5.03

intobet Bahis Oranı: 7.66