İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 21.01.2023

İtalya Serie A Ligi kapsamında 21 Ocak Cumartesi günü sahne alacak 3 mücadeleyi kupon olarak derledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Hellas Verona – Lecce: MS 2, 2.77 (iddaa) – 3.25 (intobet) ; S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından 21 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Hellas Verona ile Lecce karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi’nin 17. haftasında en yakın rakiplerinden Cremonese’yi sahasında konuk eden Hellas Verona, kötü gidişata dur demeyi başardı. Darko Lazovic’in golleriyle 2-0’lık galibiyete uzanan ev sahibi, İtalya Serie A Ligi’nde tam 11 hafta sonra galibiyetle tanıştı. 3 puan ev sahibinin en alt sıradan kurtulmasını sağlarken, 2 maçtan 4 puan toplamayı başaran Hellas Verona, geçtiğimiz hafta İnter deplasmanında mağlubiyetlerine geri döndü ve düşme hattından kurtulamadı. 18 haftadan 2 galibiyet, 3 beraberlik, 13 mağlubiyete imza atan Hellas Verona, göreve sezon ortasında Salvatore Bocchetti’yi göreve getiren ev sahibi, teknik adam değişikliğine rağmen toparlanamadı. İtalya Serie A Ligi’nin 18. haftasında son şampiyon Milan’ı sahasında konuk eden Lecce, ilk 45 dakikayı 2-0’lık üstünlükle noktaladı. İkinci yarıda skoru korumayı başaramayan konuk ekip, karşılaşmadan 2-2’lik beraberlikle ayrılırken, İtalya Serie A Ligi’nde yenilmezlik serisini 6 haftaya çıkardı. Son 6 haftadan 3 galibiyet, 3 beraberlik alan Lecce, düşme hattından uzaklaşarak rahat bir nefes aldı diyebiliriz. 20 puanı bulunan konuk ekibin düşme hattıyla arasında 11 puan fark bulunuyor. Ligin yeni temsilcisi 2022 Dünya Kupası dönüşünde seriyi sürdürmeyi başarırken, kolay maç kaybetmeyeceğini bizlere gösterdi. Son haftaların formda takımı Hellas Verona deplasmanında galibiyet arayacak. İtalya Serie A Ligi’nde son 6 hafta namağlup bir performans sergileyen Lecce, milli ara dönüşünde etkisini sürdürdü ve güven vermeyi başardı. Lecce deplasmanda galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Salernitana – Napoli: H2, 1.59 (iddaa) – 1.82 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nde 21 Ocak Cumartesi akşamı sahne alacak olan mücadelede, Salernitana ile Napoli karşı karşıya gelecek. S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 20:00. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Atalanta deplasmanına konuk olan Salernitana, sezonun en ağır darbesini aldı. 90 dakika sonunda sahadan 8-2’lik hezimetle ayrılan ev sahibi, rakip filelere ise sadece 2 gol gönderebildi. Düşüşün sinyallerini milli ara öncesi yaşadığı puan kayıplarıyla veren Salernitana, 2022 Dünya kupası dönüşünde puan kayıplarına devam ederek, galibiyet hasretini 6 haftaya çıkardı. Son 6 haftada kaybedilen puanlar ve son maçta yenilen 8 golün ardından, teknik adam Davide Nicola eleştiri oklarını hedefi haline geldi. Zor günler geçiren ve kalesinde toplam 35 gole engel olamayan ev sahibi, ligin en zayıf savunma performansını sergiledi. Salernitana’nın lider karşısında işi oldukça zor. Napoli, İtalya Serie A Ligi’nde durdurulamıyor. İtalya Serie A Ligi’nin lideri geçtiğimiz hafta iç sahada aldığı 5-1’lik Juventus galibiyetiyle damga vururken, en yakın rakibi karşısında harika bir sınav verdi. Bu sezon Spalletti ve öğrencilerini İtalya Serie A Ligi’nde mağlup etmeyi başaran tek takım İnter olurken, 2022 Dünya Kupası dönüşünde alınan mağlubiyeti kısa sürede unutturdular ve son 2 haftadan 2 galibiyet çıkararak, zirvedeki yerini sağlamlaştırdılar. Sampdoria ve Juventus karşısında alınan galibiyetlerin ardında, en yakın rakibiyle puan farkını 9’a çıkaran Napoli, İtalya Kupası’nda ise hafta içi sürpriz bir mağlubiyet yaşadı. Cremonese ile normal süresi 2-2 beraberlikle biten mücadele, seri penaltılarla devam ederken, kazanan Cremonese oldu. Lige ambargo koyan Napoli, galibiyetlerine Salernitana karşısında devam etmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’de Napoli fırtınası devam ediyor. Spalletti ve öğrencileri, Juventus derbisinde aldığı galibiyetle gücünü bizlere bir kez daha gösterdi. Konuk ekip rahat galibiyetlerine Salerntana deplasmanında devam edecektir.

Fiorentina – Torino: KGVAR, 1.69 (iddaa) – 1.92 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nin 19. haftası kapsamında, Fiorentina ile Torino karşı karşıya gelecek. S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından 21 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanacak mücadele, saat 22:45’te sahne alacak. İtalya Serie A Ligi’nin 18. haftasında Roma deplasmanına konuk olan Fiorentina, ezeli rakibine deplasmanda diş geçiremedi. Sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrılan ev sahibi, 24. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele etmenin zorluğunu yaşadı. Mağlubiyeti getiren golleri 10 kişi kaldıktan sonra yiyen Fiorentina, hücum hattında ise etkisiz kaldı. Geçtiğimiz hafta önce son 2 haftada Monza ile berabere kalan, Sassuolo karşısında ise kazanan ev sahibi, son 7 haftada 2. yenilgisini aldı. 23 puanla 10. sıraya gerileyen Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, bir türlü istikrar yakalayamadı. Üst sıra hedefine ilk 18 haftada ulaşamayan Fiorentina, bu hafta sahasında Torino’yu konuk edecek. Aynı pauan sahip olduğu Torino karşısında galibiyete ihtiyacı olan ev sahibi, üst sıra savaşına girmek istiyorsa, kazanmak zorunda. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 18 hafta geride kalırken, Torino takımı Ivan Juric yönetiminde 6 galibiyet, 5 beraberlik, 7 mağlubiyetle 23 puan toplamayı başardı ve 9. sırada yer aldı. Son 4 haftanın tamamında puan kaybı yaşayan konuk ekip, üst sıralardan uzak kaldı. İtalya Kupası Son 16 Turu’nda çıktığı Milan deplasmanından 10 kişiyle galip ayrılmayı başaran ve büyük bir sürprize imza atan Torino, geçtiğimiz hafta ligde Spezia’ya kaybetti. Milan karşısında harika bir sınav veren konuk ekip, Spezia karşısında ise iç saha avantajına rağmen 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. 2022 Dünya Kupası dönüşü maç kazanmakta zorlanan Torino, Fiorentina deplasmanında 3 puan arayacak. Son haftalarda düşüşe geçen ve maç kazanmakta zorlanan Fiorentina ve Torino, teselliyi İtalya Kupası’nda buldu. İki takımda ligde yeniden yükselişe geçmek istiyor. Fiorentina ve Torino’nun mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 7.44

intobet Bahis Oranı: 11.35