İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 21.01.2023

İddaa fikstüründe 21 Ocak Cumartesi akşamı yer alan, Fransa Kupası Son 32 Tur ve Almanya Bundesliga 16. hafta mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Hafta sonunu kazanarak geçirmeniz dileğiyle.

Toulouse – Ajaccio: MS 1, 1.55 (iddaa) – 1.78 (intobet) ; Toulouse ile Ajaccio, Fransa Kupası Son 32 Tur kapsamında karşı karşıya gelecek. 21 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:00’da sahne alacak olan mücadele, beIN CONNECT ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta Brest’i sahasında konuk eden Toulouse, Zakaria Aboukhlal’ın attığı tek golle mağlubiyetten kurtulmayı başardı ve sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Son 3 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koyan ev sahibi, Ajaccio ve Auxerre karşısında toplamda 7 golle galip gelmeyi başarmış ve kalesinde gole izin vermemişti. 3 haftadan 7 puan toplamayı başaran Toulouse, düşme hattıyla puan farkını açmaya devam ediyor. Philippe Montanier ve öğrencileri, 19 hafta sonunda 23 puana ulaşırken, düşme hattıyla puan farkını 8’e çıkardı. Fransa Kupası’nda ise Lannion’u deplasmanda 7-1 mağlup etmeyi başaran Toulouse, bu kez Ajaccio ile karşı karşıya gelecek. Ligue 1 sahnesinde rakibine 3 hafta önce 2-0’lık üstünlük kurmayı başaran ekip, Ajaccio karşısında bir kez daha kazanmak istiyor. Fransa Ligue 1 sahnesinde geçtiğimiz hafta Monaco deplasmanına konuk olan Ajaccio, karşılaşmadan 7-1’lik hezimetle ayrıldı. Maç boyunca konuk ekipte savunma hattı önemli hatalara imza atarken, Ajaccio yeni yükseldiği Fransa Ligue 1’de en ağır darbesini aldı. Son 3 hafta mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Olivier Pantaloni’nin öğrencileri, 19 hafta sonunda küme düşme hattının içerisinde yer aldı. 4 galibiyet, 3 beraberlikle 15 puan toplamayı başarabilen Ajaccio, ligde zor günler geçiriyor. Fransa Kupası kapsamında ise Jura Sud’u deplasmanda 2-1 mağlup ettiler. Son 32 Tur eşleşmesinde Toulouse karşısına çıkacak olan konuk ekip, rakibine 3 hafta önce ligde 2-0 kaybetmişti. Ajaccio son haftalardaki kötü gidişatıyla birlikte, iki kulvarda birden güven vermiyor. Fransa Ligue 1’de son 3 haftadan yenilgisiz çıkmayı başaran Toulouse, rotasını Fransa Kupası’na çevirdi. Ev sahibi ligde 3 hafta önce mağlup ettiği Ajaccio karşısında, bir kez daha galip gelerek Fransa Kupası’nda adını Son 16 Turu’na yazdıracaktır.

Bastia – Lorient: MS 2, 1.93 (iddaa) – 2.20 (intobet) ; Bastia ile Lorient karşı karşıya gelecek. Fransa Kupası Son 32 Turu’nda sahne alacak mücadele, 21 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:00’de start alacak. Mücadeleye Armand Cesari-Furiani Stadı ev sahipliği yapacak. Fransa Kupası Son 32 Turu’nda mücadele edecek olan Bastia, 3 rakibini geçerek Lorient’in rakibi oldu. Ev sahibi Mezieres, Marnaval ve Evreux karşısında tur atlamayı başarırken, sadece Marnaval’a normal sürede üstünlük kurabildi. Fransa Ligue 2’de ise son 4 haftadan 3 galibiyet, 1 beraberlikle ayrılan Bastia, 5 maçlık galibiyet hasretinin ardından yükselişe geçti. 7. sıraya kadar yükselen ev sahibinin lider ile arasında 14 puan fark bulunuyor. Üst sıralardan uzak kalan Bastia, iki kulvarda birden galibiyet adına zorlandı. Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lorient karşısında tur bileti arayacak olan Bastia, son 4 haftada 4 gol atarken, kalesinde sadece 1 gol izin verdi. Ev sahibi yükselişe geçmeyi başarsa da, Lorient seviyesinde zorlanacaktır. Regis Le Bris ve öğrencileri, Fransa Ligue 1’de son 8 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabildi. Fransa Ligue 1’de sezona fırtına gibi başlayan Lorient, ilk 10 haftadan 8 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. Üst sıralardaki rüştünü ispatlamayı başaran konuk ekip, son 9 haftada ise etkisini sürdüremedi. Son 9 haftada sadece en alt sıradaki Angers’i deplasmanda mağlup edebildiler. 3 hafta önce alınan galibiyetin ardından, Monaco ile iç sahada 2-2 berabere kalırken, Marsilya deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle döndüler. Lorient hücum hattında etkili olmayı başarsa da, savunmada aynı etkiyi gösteremedi. Son 7 haftanın 6’sında gol bulan Lorient, 7 haftadır kalesini gole ise kapatamadı. Fransa Kupası’nda teselli arayacak olan konuk ekip, alt ligde mücadele eden Bastia karşısında galibiyet arayacak. Fransa Ligue 1’de son 9 hafta düşüşe geçmesine rağmen, üst sıralarda yer almaya devam eden Lorient, ligdeki kötü gidişatını Fransa Kupası’nda sonlandıracak ve Bastia karşısında galip gelecektir.

Köln – Werder Bremen: MS 2, 2.57 (iddaa) – 2.98 (intobet) ; Almanya Bundesliga sahnesinde 16. hafta heyecanı 21 Ocak Cumartesi akşamı devam ediyor. Türkiye saati ile 20:30’da sahne alacak mücadelede, Köln ile Werder Bremen karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1. Almanya Bundesliga’nın 15. haftasında konuk olduğu Hertha Berlin deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle dönen Köln, ligde galibiyet hasretini tam 5 haftaya çıkardı. Ev sahibi son 5 haftadan 1 puan çıkarabilirken, adım adım düşme potasına doğru yaklaştı. Düşme hattıyla puan farkı 3’e kadar inerken, son 5 haftada 12 gol yiyen Köln, savunma performansıyla güven vermekten uzak kaldı. Steffen Baumgart ve öğrencileri, 15 haftalık fikstürden ise 4 galibiyet, 5 beraberlik, 6 mağlubiyet aldı. Son 5 haftada sadece 10 kişi kalan Hoffenheim’dan iç saha avantajıyla 1 puan çıkarabilen ev sahibi, 2022 Dünya Kupası arasıyla birlikte toparlanmak ve lige galibiyetle dönmek istiyor. Köln cephesinde teknik adamın tahtı sallanırken, ev sahibinin galibiyete ihtiyacı var. Werder Bremen, Almanya Bundesliga’da son 2 haftanın en zorlu fikstürlerinden biriyle karşı karşıya kalırken, önce lider Bayern Münih, ardından zirve takipçisi Leipzig’e kaybetti. Son 8 haftada 4 galibiyet, 4 mağlubiyete imza atan Ole Werner’in öğrencileri, 2 haftalık galibiyet serilerinin ardından, üst üste 2’eşr maçta mağlup oldu ve istikrardan uzak kaldı. Ligin yeni temsilcisi ilk 15 haftada üst üste 3 maçta puan kaynı yaşamadı. Milli ara dönüşünde Köln deplasmanına çıkacak olan Werder Bremen, zorlu fikstürde kaybettiği puanları telafi etmek istiyor. 15 maçtan 21 puan toplamayı başaran konuk ekip, 9. sırada yer alıyor. Werder Bremen’de bu sezon Niclas Füllkrug 15 maçta attığı 10 golle öne çıkan isim oldu. Almanya Bundesliga’da ilk 15 hafta rakibinden çok daha iyi bir performans sergileyen Werder Bremen, milli aradan çok daha iyi bir geri dönüş yapacak ve Köln karşısında haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 7.68

intobet Bahis Oranı: 11.66