Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Köln Werder Bremen Maç Tahmini 21.01.2023

Almanya Bundesliga sahnesinde 16. hafta heyecanı 21 Ocak Cumartesi akşamı devam ediyor. Türkiye saati ile 20:30’da sahne alacak mücadelede, Köln ile Werder Bremen karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1.

Bets10, Köln galibiyetine 2.30, beraberliğe 3.70, Werder Bremen galibiyetine ise 2.98 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.25, KGYOK 2.50 oran kazandırıyor.

Köln Tehlike Hattında

Almanya Bundesliga’nın 15. haftasında konuk olduğu Hertha Berlin deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle dönen Köln, ligde galibiyet hasretini tam 5 haftaya çıkardı. Ev sahibi son 5 haftadan 1 puan çıkarabilirken, adım adım düşme potasına doğru yaklaştı. Düşme hattıyla puan farkı 3’e kadar inerken, son 5 haftada 12 gol yiyen Köln, savunma performansıyla güven vermekten uzak kaldı. Steffen Baumgart ve öğrencileri, 15 haftalık fikstürden ise 4 galibiyet, 5 beraberlik, 6 mağlubiyet aldı. Son 5 haftada sadece 10 kişi kalan Hoffenheim’dan iç saha avantajıyla 1 puan çıkarabilen ev sahibi, 2022 Dünya Kupası arasıyla birlikte toparlanmak ve lige galibiyetle dönmek istiyor. Köln cephesinde teknik adamın tahtı sallanırken, ev sahibinin galibiyete ihtiyacı var.

Werder Bremen Galibiyet Peşinde

Werder Bremen, Almanya Bundesliga’da son 2 haftanın en zorlu fikstürlerinden biriyle karşı karşıya kalırken, önce lider Bayern Münih, ardından zirve takipçisi Leipzig’e kaybetti. Son 8 haftada 4 galibiyet, 4 mağlubiyete imza atan Ole Werner’in öğrencileri, 2 haftalık galibiyet serilerinin ardından, üst üste 2’eşr maçta mağlup oldu ve istikrardan uzak kaldı. Ligin yeni temsilcisi ilk 15 haftada üst üste 3 maçta puan kaynı yaşamadı. Milli ara dönüşünde Köln deplasmanına çıkacak olan Werder Bremen, zorlu fikstürde kaybettiği puanları telafi etmek istiyor. 15 maçtan 21 puan toplamayı başaran konuk ekip, 9. sırada yer alıyor. Werder Bremen’de bu sezon Niclas Füllkrug 15 maçta attığı 10 golle öne çıkan isim oldu.

Köln – Werder Bremen Maç Bilgileri

Köln – Werder Bremen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Rheinenergie Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Köln takımında Sebastian Andersson, Mark Uth, Pedersen, Dietz, Kilian’ın sakatlıkları devam ediyor. Werder Bremen’de Felix Agu’nun sakatlığı devam ediyor.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Kingsley Ehizibue, Luca Jannis Kilian, Jonas Hector, Timo Hübers, Eric Martel, Ellyes Skhiri, Linton Maina, Kingsley Schindler, Sargis Adamyan, Steffen Tigges.

Werder Bremen’in 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Jiri Pavlenka, Anthony Jung, Lee Buchanan, Milos Veljkovic, Jens Stage, Christian Gross, Oliver Burke, Mitchell Weiser, Ilia Gruev, Marvin Ducksch, Niclas Füllkrug.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da ilk 15 hafta rakibinden çok daha iyi bir performans sergileyen Werder Bremen, milli aradan çok daha iyi bir geri dönüş yapacak ve Köln karşısında haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.57

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.98

Maç Sonucu: 7-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Köln sezonun en iyi sınavını 2022 Dünya Kupası dönüşünde verdi. İç sahada tam 7 golle kazanan ekip, Werder Bremen’e ise sadece 1 gol şansı verdi.