Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Chelsea İddaa Tahmini 21.01.2023

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi gününün ilk maçı. Liverpool iç sahada, Chelsea ile karşı karşıya gelecek. Saat 15.30’da başlayacak karşılaşmayı Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Liverpool ve Chelsea arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Liverpool kazanır 1.92, beraberlik 3.90, Chelsea kazanır ise 3.95 olarak açıklanmış.  

Liverpool Geride Kaldı

Liverpool, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. AMEX’de Brighton’a konuk olan Jurgen Klopp’un öğrencileri, sahadan farklı bir mağlubiyet ile ayrıldı. Rakibine 3-0 kaybeden Liverpool’da moraller bozuk. Premier Lig’de oynadığı son 2 maçı da kaybeden Liverpool, 9. Sıraya kadar gerilemiş durumda. Üstelik ilk 4 yarışının da gerisinde kalan Liverpool’un 4. Sıradaki Newcastle United’ın 10 puan gerisine düştüğünü belirtelim. Bu hafta Chelsea’yi konuk edecek Liverpool’da Virgil Van Dijk, Diogo Jota, Luis Diaz’ın sakatlıkları sürüyor.

Chelsea’de Eksik Listesi Kabarık

Chelsea, geçtiğimiz hafta sonu Premier Lig’de 3 puan almayı başardı. Stamford Bridge’de konuk ettikleri Crystal Palace’ı 1-0 mağlup ettiler. Kai Havertz’in attığı golle 3 puanı alan Graham Potter’ın ekibi, biraz olsun moral buldu. Puanını 28’e yükselten Chelsea, bu hafta karşı karşıya geleceği Liverpool ile de puanlarını eşitledi. İlk 4 umutlarını devam ettirmek isteyen Chelsea’de eksik listesi kabarık. Maç öncesinde Chelsea’de N’Golo Kante, Armando Broja, Raheem Sterling, Denis Zakaria, Ruben Loftus Cheek, Edouard Mendy, Christian Pulusic ve Reece James sakat. Joao Felix ise kart cezalısı.

Liverpool – Chelsea Maç Bilgileri

Liverpool – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 15.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Virgil Van Dijk, Diogo Jota, Luis Diaz’ın sakatlıkları sürüyor. Chelsea’de N’Golo Kante, Armando Broja, Raheem Sterling, Denis Zakaria, Ruben Loftus Cheek, Edouard Mendy, Christian Pulusic ve Reece James sakat. Joao Felix ise kart cezalısı.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Ibrahima Konate, Joel Matip, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Thiago, Darwin Nunez, Roberto Firmino, Mohamed Salah

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Kepa Arrizabalaga, Cesar Azpilicueta, Kalidou Koulibaly, Thiago Silva, Marc Cucurella, Jorginho, Mason Mount, Mateo Kovacic, Carney Chukwuemeka, Kai Havertz, Pierre Emerick Aubameyang

İddaa Tahmini

Liverpool, Premier Lig’de 2 maçtır puan alamıyor. Brentford ve Brighton karşısında üst üste mağlubiyetler yaşadılar. Hafta içi ise Wolverhampton’ı 1-0 mağlup eden Liverpool, Lig Kupası’nda tur atlamayı başardı. Chelsea ise geçen hafta Premier Lig’de Crystal Palace’ı 1-0 mağlup etti ve moral buldu. Graham Potter’ın ekibi, Premier Lig’de oynadığı son 10 maçta 2 galibiyet alabildi. Anfield’da maçın favorisi Liverpool. Chelsea karşısında kazanırlar ve haftayı 3 puan ile geçerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.65

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.92

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Mücadele golsüz sona erdi. Liverpool’da puan kayıpları devam etti.