LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Rayo Vallecano Real Sociedad İddaa Tahmini 21.01.2023

İspanya La Liga’da Cumartesi gününün ilk maçı. Rayo Vallecano evinde, Real Sociedad’ı ağırlayacak. Mücadele saat 16.00’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Rayo Vallecano ile Real Sociedad zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Rayo Vallecano galibiyetinin 3.20, beraberlik tercihinin 3.20, Real Sociedad galibiyetinin ise 2.40 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Rayo Vallecano Tek Golle Kazandı 

Rayo Vallecano, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Valladolid deplasmanına konuk olan Rayo Vallecano, rakibini 1-0 mağlup etti ve haftayı 3 puan ile kapattı. Isaac Palazon’un golüyle 3 puana ulaşan Rayo Vallecano’nun yine Isaac Palazon’un ayığından bir de penaltı kaçırdığını belirtelim. İlk 6 umutlarını devam ettiren Andoni Sagarna’nın öğrencileri, bu hafta Real Sociedad’ı konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Rayo Vallecano’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Real Sociedad 4 Maçtır Kazanıyor 

Real Sociedad, La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatmayı başardı. Bask derbisinde Athletic Bilbao ile karşı karşlıya gelen Imanol’un öğrencileri, rakibini 3-1 mağlup etti ve galibiyet serisini devam ettirdi. La Liga’da oynadığı son 4 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılan Bask ekibi, La Liga’da 3. sırada yer alıyor. Zirve takibini devam ettiren Real Sociedad, lider Barcelona’nın 6 puan gerisinde. Bu hafta Rayo Vallecano deplasmanına konuk olacak Real Sociedad’da Martin Merquelanz, Benat Turrientes, Ander Guevara, Umar Sadiq ve Alex Sola’nın sakatlıkları devam ediyor. Martin Zubimendi ise kart cezalısı.

Rayo Vallecano – Real Sociedad Maç Bilgileri

Rayo Vallecano – Real Sociedad Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 16.00’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Vallecas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Sociedad’da Martin Merquelanz, Benat Turrientes, Ander Guevara, Umar Sadiq ve Alex Sola’nın sakatlıkları devam ediyor. Martin Zubimendi ise kart cezalısı.

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Bebe, Francisco Garcia, Radamel Falcao

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Andoni Zubiaurre, Diego Rico, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Andoni Gorosabel, Brais Mendez, Asier Illaramendi, David Silva, Mikel Merino, Takefuso Kubo, Alexander Sörloth

İddaa Tahmini

Real Sociedad, La Liga’da üst üste galibiyetler alıyor. Geçtiğimiz hafta Bask derbisinde Atlhietc Bilbao’yu konuk eden Real Sociedad, rakibini 3-1 mağlup ederek galibiyet serisini 4 maça çıkarttı. Son 5 maçta ise 13 puan toplayan Imanol’un ekibi, müthiş bir çıkış yakalamış durumda. Rayo Vallecano ise geçen hafta Valladolid deplasmanında tek golle güldü. Real Sociedad’ın Vallecas’da işi pek kolay değil ama yine de kazanacaklarını düşünüyorum. Sörloth önderliğinde 3 puana yakınlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.10

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.40

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Sociedad, üst üste 5. Galibiyetini elde etti. Rayo Vallecano’yu 2-0 mağlup ettiler ve zirve takibini devam ettirdiler.