Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Southampton Aston Villa İddaa Tahmini 21.01.2023

İngiltere Premier Lig’de kümede kalma savaşı veren Southampton iç sahada, Aston Villa ile kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 18.00’de start alacak ve Beın Sports MAX 2 kanalından takip edilebilecek.

Southampton ve Aston Villa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Southampton kazanır 2.88, beraberlik 3.45, Aston Villa kazanır ise 2.55 olarak açıklanmış.

Southampton Deplasmanda Güldü 

Southampton, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Goodison Park’da Everton’a konuk olan Nathan Jones’un ekibi, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. Premier Lig’de 7 maçlık kazanamama serisine son veren Southampton, yeni hocası Nathan Jones yönetiminde de ilk kez Premier Lig’de galibiyet sevinci yaşadı. 15 puana sahip olan Southampton, Premier Lig’de son sırada yer alıyor. Bu hafta Aston Villa’yı konuk edecek Southampton’da Valentino Livramento ve Alex McCarthy’nin sakatlıkları sürüyor. 

Aston Villa Çıkışta 

Aston Villa, Premier Lig’de üst sıra takibini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta Leeds United’ı konuk eden Aston Villa, rakibini 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi olmuştu. Premier Lig’de son haftalarda üst üste puanlar almayı başaran Unai Emery’nin öğrencileri, son 3 maçlık süreçte 7 puan toplayarak dikkat çekti. Crystal Palace’ın mağlup olduğu haftayı kazanarak geçen Aston Villa, 11. sırada yer alıyor. Bu hafta ise Southampton deplasmanında 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Aston Villa’da Ludwig Augustinsson ve Diego Carlos’un sakatlıkları sürüyor. 

Southampton – Aston Villa Maç Bilgileri

Southampton – Aston Villa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports MAX 2 kanalından takip edilebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. Marry’s Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Southampton’da Valentino Livramento ve Alex McCarthy’nin sakatlıkları sürüyor. Aston Villa’da Ludwig Augustinsson ve Diego Carlos’un sakatlıkları sürüyor. 

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: Gavin Bazunu, Kyle Walker Peters, Mohammed Salisu, Jan Bednarek, Romain Perraud, İbrahima Diallo, James Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Moussa Djenepo, Adam Armstrong, Che Adams

Aston Villa'nın ilk 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Matty Cash, Ezri Konsa, Tyrone Mings, Lucas Digne, Douglas Luiz, John McGinn, Emi Buendia, Jacob Ramsey, Leon Bailey, Ollie Watkins

İddaa Tahmini

Southampton, Premier Lig’de 6 maçlık mağlubiyet serisini sona erdirdi. Geçen hafta Goodison Park’da Everton’ı 2-1 mağlup ettiler ve kötü gidişatı sonlandırdılar. Nathan Jones yönetiminde de ilk galibiyetini aldıklarını belirtelim. Aston Villa ise evinde kazanmayı başardı. Leeds United’ı Villa Park’da 2-1 ile geçtiler. Aston Villa, rahat bir konumda. Southamtpton ise Premier Lig’de son sırada ve seri galibiyetlere ihtiyaçları var. Gollü ve zevkli bir maç beklentim var. 90 dakika sonunda her iki takımda gol bulmayı başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.54

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.77

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Southampton, iç sahada yine kaybetti. West Ham’a 1-0 kaybettiler ve haftayı puansız geçtiler.