Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Stuttgart Mainz 05 Maç Tahmini 21.01.2023

beIN CONNECT ekranlarından 21 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Stuttgart ile Mainz 05 karşı karşıya gelecek.

intobet, Stuttgart galibiyetine 2.45, beraberliğe 3.56, Mainz 05 galibiyetine ise 2.84 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.65, KGYOK 2.20 oran kazandırıyor.

Stuttgart Evinde 3 Maçtır Kazanıyor

Sttuttgart cephesinde Wimmer dönemi kısa sürdü. Son haftalarda istikrardan uzak kalan ev sahibi, ilk 9 haftanın aksine iç sahada harika bir performans grafiği ortaya koymasına karşın, deplasman kabusu teknik adamın sonunu getirdi. İlk 9 haftadan galibiyet dahi çıkaramayan Stuttgart, göreve Wimmer’i getirmişti. Yeni hocasıyla iç sahada 3 maçı kazanan ekip, deplasmanda ise galibiyet hasretini 7 haftaya çıkardı. 2022 Dünya Kupası öncesinde Leverkusen deplasmanında 2-0 mağlup olan ev sahibi, Play Out hattında yer aldı. Milli arada göreve Labbadia’yı getiren Stuttgart, yeni hocasıyla ilk sınavını Manz 05 karşısında verecek.

Mainz 05 Kayıplara Devam Etti

Bo Svensson ve öğrencileri, Almanya Bundesliga sahnesinde son 4 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. Konuk ekip üst üste yaşanan puan kayıplarıyla birlikte, üst sıra yarışından koptu. 3 haftalık periyotta Bayern Münih, Wolfsburg ve Schalke 04’e kaybeden ekip, son maçta ise Frankfurt ile iç sahada 1-1 berabere kaldı. Son 4 haftada 11 gol yiyen konuk ekip, sadece 2 gol bulabildi. Sezona iyi bir başlangıç yapan Mazin 05, son haftalarda düşüşe geçti. 10. sırada kendisine yer bulan Mainz 05, 15 haftalık fikstürden 5 galibiyet çıkarabildi. Milli ara dönüşü Stuttgart deplasmanına konuk olacak olan ekip, güven vermekten uzak kaldı.

Stuttgart – Mainz 05 Maç Bilgileri

Stuttgart – Mainz 05 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Stuttgart takımında Dan-Axel Zagadou, Atakan Karazor ve Laurin Ulrich’in sakatlıkları devam ediyor. Mainz 05 cephesinde Stefan Bell kart cezalısı. Burkardt, Mustapha ve Stach’ın ise sakatlıkları devam ediyor.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Florian Müller, Wataru Endo, Konstantinos Mavropanos, Waldemar Anton, Borna Sosa, Naouirou Ahamada, Hiroki Ito, Chris Führich, Sasa Kalajdzic, Waldemar Anton, Silla Mvumpa.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Robin Zentner, Anthony Caci, Alexander Hack, Naouirou Ahamadal, Enzo Millot, Dominik Kohr, Angelo Fulgini, Aaron Martin, Maxim Leitsch, Karim Onisiwo, Jonathan Burkardt.

İddaa Tahmini

Evinde 3 haftadır galip gelmeyi başaran Stuttgart, Labbadia hamlesiyle yükselişe geçmek istiyor. Ev sahibi 2022 Dünya Kupası dönüşünde Mainz 05 engelini galibiyetle geçmeyi başaracak ve Play Out hattından kurtulacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.11

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.45

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Stuttgart iç sahada üstünlüğünü koruyamadı. İlk yarıda öne geçmeyi başaran ev sahibi, Mainz 05 karşısında haftayı 1 puanla tamamladı. İki takımda mücadelede skor üretti.